Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Η Δάφνη προσπαθεί να εκτονώσει την πίεση της συμβίωσης
Media

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Η Δάφνη προσπαθεί να εκτονώσει την πίεση της συμβίωσης

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Η συμφιλίωση του Δάνου και της Πηνελόπης τον ταξίδεψε ως την Αμερική.

Τα ζευγάρια καμιά φορά φτάνουν στο "μη παρέκει", στο απροχώρητο. Ο καυγάς τότε είναι η καλύτερη εκτόνωση, εκτός... εκτός και αν όπως ο Παύλος έχει κανείς καυγαδοφοβία.

Όσο κι αν προσπαθεί η Δάφνη να εκτονώσει την πίεση της συμβίωσης, ο Παύλος αρνείται να καυγαδίσει. Παρ' όλο που η συμφιλίωση φτάνει τη σχέση σε ένα άλλο επίπεδο πιο... προχωρημένο.

Η συμφιλίωση του Δάνου και της Πηνελόπης τον ταξίδεψε ως την Αμερική. Θ' αντέξουν όμως τα νεύρα των άλλων τις προσπάθειές του να φτάσει στο Χόλυγουντ; Η Ρία και ο Μάκης έχουν χωρίσει οριστικά ή κάτι μέσα τους έχει μείνει;

Η Ηλιάνα θα βοηθήσει με το τραπέζι συμφιλίωσης που ετοιμάζει ή θα τα κάνει χειρότερα;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Παύλος δε μπορεί να συγχωρέσει με τίποτα στο Μάκη ότι έκανε σeξ με την Ηλιάνα πίσω από την πλάτη του.

Τι σόι κολλητοί είναι και δεν τον εμπιστεύτηκε; Για να πνίξει τον πόνο του βγαίνει παγανιά στα μαγαζιά, μιας και έχει ξεκινήσει η αγαπημένη του περίοδος...: εκπτώσεις. Η Δάφνη του υπενθυμίζει πως τα έξοδα τρέχουν, περιμένουν και ένα παιδί, να μην κάνει τα γνωστά έξοδα που κάνει κάθε χρόνο και γεμίζει το σπίτι άχρηστα πράγματα.

Ο Παύλος συμφωνεί απόλυτα. Και τελικά ψωνίζει κρυφά. Παράλληλα μια σειρά από ατυχείς συμπτώσεις αποκαλύπτουν στην Ρία την αλήθεια για τον Μάκη και την Ηλιάνα.

Εκεί που φαίνεται πως θα γίνει πόλεμος, τελικά η κoριτσοπαρέα πνίγει τον πόνο της με βότκες... εκτός από την Δάφνη, που λυγίζει μπροστά στις πινακίδες "1 + 1" και αποφασίζει να ψωνίσει... κρυφά από τον Παύλο, φυσικά.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Η απαγωγή του μωρού δίχασε το Twitter - Επικά σχόλια

Σασμός: Ο «άξεστος» Στεφανής επέστρεψε σε flashback και οι τηλεθεατές αποθέωσαν τον Μαθιό

Σασμός: Η Καλλιόπη πιστεύει στα φαντάσματα και η σκηνή με τον παπά στο νεκροταφείο έγινε viral

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved