Ήλιος: Δέσποινα Τσούτσα: «Η Εύα είναι αυθόρμητο κορίτσι και λειτουργεί πολλές φορές παρορμητικά»
Media

Ήλιος: Δέσποινα Τσούτσα: «Η Εύα είναι αυθόρμητο κορίτσι και λειτουργεί πολλές φορές παρορμητικά»

Απόφοιτη της δραματικής σχολής του Βασίλη Διαμαντόπουλου «Ίασμος», η Δέσποινα Τσούτσα ερμηνεύει ουσιαστικά το δεύτερο ρόλο της καριέρας της.

Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται την Εύα στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

- Τι χαρακτήρας είναι η Εύα;

«Είναι ένα κορίτσι στην εφηβεία, μεγαλωμένο με πολλή προσοχή και αγάπη και ίσως γι’ αυτό αντιδρά απότομα καμιά φορά. Είναι δύσκολο να προσαρμοστεί ένα παιδί από τη μια μέρα στην άλλη σε τόσο μεγάλες αλλαγές. Είναι αυθόρμητο κορίτσι και λειτουργεί πολλές φορές παρορμητικά. Στην ηλικία που είναι την καθοδηγείτο συναίσθημα και καμιά φορά αυτό μπορεί να φέρει και υπερβολικές αντιδράσεις».

Τι της συμβαίνει φέτος;

«Η Εύα ερωτεύτηκε τον Ιάσονα παράφορα. Έχει ερωτευτεί ξανά στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς εκείνη η σχέση δεν είχε καθόλου καλή κατάληξη. Εκείνος έκανε πολύ άσχημα πράγματα. Έπειτα από αρκετό καιρό και μετά το θάνατο του πατέρα της, αποφασίζει να εμπιστευτεί τον Ιάσονα».

Η ηρωίδα σας πρέπει να χαμογελάσει λιγάκι, αλλά ο Ιάσονας δεν είναι η καλύτερη επιλογή...

«Της αξίζει, αλλά είναι σε δύσκολη κατάσταση. Τον γνωρίζει σε αντίξοες συνθήκες, τον χτύπησε με το αυτοκίνητο, αλλά εκείνος είναι φυγάς. Τώρα εμφανίζεται η Ελένη (Ελένη Βαίτσου) και κάνει κάτι μαζί του. Η Εύα το μαθαίνει και πληγώνεται πάρα πολύ. Γιατί εμπιστεύτηκε ξανά έναν άνθρωπο και απογοητεύεται. Μάλιστα, είναι και η πρώτη ολοκληρωμένη της σχέση».

- Θα πληγωθεί πολύ;

«Βλέποντας τη σκηνή μεταξύ της Ελένης και του Ιάσονα, θα πληγωθεί πάρα πολύ! Αν και αρνείται να το πιστέψει. Έχει την εντύπωση ότι κάτι θα γίνει και θα τον φέρει πίσω. Σε αυτό που περνάει της συμπαραστέκεται η μητέρα της, η Αλίκη. Γνωρίζει όλα τα γεγονότα της ζωής της. Ξέρει, λοιπόν, ότι είναι πολύ ερωτευμένη με αυτό το αγόρι και προσπαθεί να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος

Ήλιος: Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved