Ήλιος: Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο γάμος του Νικήτα και της Λήδας θα γίνει»
Media

Ήλιος: Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο γάμος του Νικήτα και της Λήδας θα γίνει»

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται στον Ήλιο, τη Λήδα.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε επίσης μία μικρή γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε στην πορεία. Ακόμη, ανάμεσα σε άλλα, εξομολογήθηκε αν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επαγγελματική της πορεία.

Τι είναι αυτό που αγαπάτε και σας γοητεύει στον χαρακτήρα της Λήδας, της ηρωίδας που υποδύεστε στο σίριαλ;

Αγαπώ την καλοσύνη της, την αγάπη της για τους άλλους, την καθαρότητά της, την ντομπροσύνη της. Και, φυσικά, τις καλές προθέσεις της.

Η ίδια περνάει δύσκολα, καθώς δέχεται απειλές από τους κακοποιούς που κυνηγούν τον Νικήτα, θα δούμε τη ζωή της να κινδυνεύει;

Αυτό το κορίτσι έχει γεννηθεί για να περνάει δύσκολα... Μπορεί να μην κινδυνέψει άμεσα η δική της ζωή, ωστόσο έχει μεγάλη ανησυχία για τον γιο της και τον πατέρα της. Δεν θέλει με τίποτα η προσωπική της επιλογή να είναι με τον Νικήτα να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των δικών της ανθρώπων.

Ο Νικήτας, θέλοντας να προστατεύσει εκείνη και την οικογένειά της, αποφασίζει να παραδοθεί στους κακοποιούς. Πώς αισθάνεται η Λήδα γι’ αυτό;

Απόγνωση! Δεν ξέρει ποια θα είναι η έκβαση και, φυσικά, δεν μπορεί να φερθεί αλόγιστα και να τεθεί η ζωή του γιου της και του πατέρα της σε κίνδυνο!

Η σχέση της με τον Νικήτα θα περάσει κρίση;

Η σχέση με τον Νικήτα είναι μια σχέση που γεννήθηκε και αναπτύσσεται μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει πραγματική αγάπης μεταξύ τους. Αυτό που ανησυχεί πολύ τη Λήδα είναι να μην αναγκαστεί ο Νικήτας να προβεί σε μια παραβατική συμπεριφορά και, βέβαια, ο προστατευτισμός της πολλές φορές μετατρέπεται σε υπερπροστατευτισμό.

Θα καταφέρουν τελικά να παντρευτούν;

Ναι! Το έχουμε ήδη αποκαλύψει σε ένα συμπυκνωμένο τρέιλερ, ο γάμος αυτός θα γίνει. Είναι ο πρώτος γάμος για τη Λήδα και σίγουρα εύχεται να ευτυχήσει σε αυτόν.

Τι να περιμένουμε από τα προσεχή επεισόδια;

Αναπτύσσεται για τη Λήδα και τον Νικήτα μια πολύ ωραία ιστορία, με προβληματισμό, διλήμματα, αλλά κυρίως βαθιά ανθρώπινη. Μια ιστορία που συγκινεί πολύ.

Βρίσκεστε στον χώρο της υποκριτικής αρκετά χρόνια. Έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες;

Φυσικά και έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες. Νιώθω πως ακόμη μαθαίνω πράγματα και σίγουρα έχω πολλά να μάθω. Είναι μια δουλειά που διαρκεί συνήθως λίγους μήνες, είσαι συνεχώς σε αναζήτηση της επόμενης; πολλές φορές είσαι σε δίλημμα πού πρέπει να κατευθυνθείς και παρά τις αγνές προθέσεις δεν μπορεί να διασφαλιστεί το αποτέλεσμα μια δουλειάς. Βέβαια, όλα αυτά είναι ταυτόχρονα γοητευτικά και σε προκαλούν ί να βελτιώνεσαι διαρκώς.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Δημητροπούλου: Ο μυστικός γάμος της και η ζωή με τον νευροχειρουργό σύζυγό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο γάμος μου μαθεύτηκε τυχαία»

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι συχνές εμφανίσεις με total black look και ο λόγος που το επιλέγει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved