Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο γάμος μου μαθεύτηκε τυχαία»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο γάμος μου μαθεύτηκε τυχαία»

Ο δεύτερος κύκλος του «Ήλιου» ξεκίνησε με απώλεια για τη Λήδα, την οποία υποδύεται η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε για το πού πιστεύει ότι οφείλεται η μεγάλη απήχηση της σειράς, για όσα θα αντέχει με τίποτα στην προσωπική της ζωή, αλλά και για τον γάμο της που έγινε το καλοκαίρι.

Πού πιστεύετε πώς οφείλεται η μεγάλη απήχηση της σειράς στο κοινό;

«Χαίρομαι που το κοινό έχει αγαπήσει τον "Ηλιο" μας. Πραγματικά, δουλεύουμε όλοι σε δύσκολες συνθήκες και χρόνους' προκειμένου να παρουσιάζουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, θεωρώ πως οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες, το σύνολο των συντελεστών, η πλοκή, το γρήγορο σενάριο και η σκηνοθεσία, αλλά και το γύρισμα μόνο σε φυσικούς χώρους είναι στοιχεία που κάνουν τη σειρά αγαπητή».

Εκτός από έρωτα, η σειρά πραγματεύεται και μυστικά, ψέματα, προδοσίες... Τι δεν θα αντέχατε με τίποτα στην προσωπική σας ζωή;

«Σίγουρα απεχθάνομαι τα ψέματα και φυσικά την προδοσία. Εκτιμώ την αλήθεια και την ειλικρίνεια και μου αρέσουν οι καθαρές, υγιείς και ειλικρινείς σχέσεις».

Ως Ευγενία, πώς βλέπετε τις σχέσεις σήμερα; Η πανδημία, π.χ. τις έχει βοηθήσει ή έχει κάνει το πράγματα χειρότερα,

«Οι σχέσεις πάντα θα μας απασχολούν. Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα έργα ασχολούνται με σχέσεις, οικογενειακές, ερωτικές, προσωπικές. Είναι η πολυπλοκότητα και τα θέλω μας που περιπλέκουν και δυσκολεύουν τα πράγματα.. Πολλές φορές ένας εξωτερικός καταλυτικός παράγοντας όπως η πανδημία, έρχεται να δυναμώσει ή να φθείρει μια σχέση. Πιστεύω πως, ανάλογα με τη φύση της σχέσης και τη φάση στη ζωή κάθε ανθρώπου, κάτι τέτοιο λειτουργεί διαφορετικά. Εμένα με έκανε να σκεφτώ ότι δεν μπορείς να προγραμματίζεις ιδιαίτερα το μέλλον, ότι καθετί πρέπει να το αντιμετωπίζεις τη στιγμή που συμβαίνει και να μη χάνεις ευκαιρία να εκφράζεις στους ανθρώπους σου τα συναισθήματα σου».

Έχει να κάνει με την τύχη, τη μοίρα ή την προσπάθεια το να βρεις σήμερα το άλλο σου... μισό;

«Δεν πιστεύω στο άλλο μισό! Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ολόκληρος και ολοκληρωμένος. Και όταν γεννιέται η ανάγκη για συμπόρευση και συνδημιουργία, τότε κάτι μαγικό συμβαίνει. Σίγουρα παίζουν ρόλο η τύχη και ο συγχρονισμός. Και φυσικά το να επιτρέψεις να σου συμβεί».

Σε εσάς προφανώς συνέβη «κάτι μαγικό», καθώς παντρευτήκατε το καλοκαίρι, χωρίς να το μάθει κανείς... Τι σας έκανε να υιοθετήσετε αυτή τη μυστικότητα;

«Απλώς συνέβη. Είμαστε δυο άνθρωποι που δεν "φωνάζουμε" τα πράγματα. Αλλά και λόγω συνθηκών. Ήμασταν πολύ λίγοι οι εμπλεκόμενοι, και της ίδιας φιλοσοφίας, και... έγινε. Μαθεύτηκε τυχαία, όπως τυχαία θα μπορούσε να μαθευτεί πιο νωρίς».

Πώς ονειρεύεστε τον εαυτό σας 10 χρόνια μετά;

«Δεν ξέρω. Αλήθεια! Εύχομαι πάντως να είμαι υγιής και δραστήρια», είπε στο Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι συχνές εμφανίσεις με total black look και ο λόγος που το επιλέγει!

Ευγενία Δημητροπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της μετά τον μυστικό γάμο τους!

Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε πρώτη φορά όλες τις λεπτομέρειες για τον μυστικό γάμο της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved