The Voice: Παπαρίζου - Δάντης σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον Βαρδή στη σκηνή του σόου!
Media

The Voice: Παπαρίζου - Δάντης σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον Βαρδή στη σκηνή του σόου!

Έλενα Παπαρίζου και Χρήστος Δάντης μάγεψαν απόψε τους τηλεθεατές, με ένα εξαιρετικό ντουέτο, αφιερωμένο σε τραγούδια του μοναδικού Αντώνη Βαρδή.

Το The Voice of Greece, τη φετινή σεζόν έχει μαγέψει τους τηλεθεατές, με τους διαγωνιζόμενους πάντα να βάζουν τα δυνατά τους, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι coaches δεν ήταν μόνοι τους σε όλο αυτό, αλλά είχαν και βοήθεια από αγαπημένους συναδέλφους τους. Η Έλενα Παπαρίζου είχε την βοήθεια του Χρήστου Δάντη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σάκης Ρουβάς τη Μαρίνα Σάττι και ο Πάνος Μουζουράκης τον Κωστή Μαραβέγια.

Στο σημερινό επεισόδιο (27-11) του The Voice of Greece είδαμε κάτι μαγικό επί σκηνής, με τον Χρήστο Δάντη και την Έλενα Παπαρίζου να ερμηνεύουν μοναδικά τραγούδια του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή, που αγαπήσαμε και αγαπάμε μέχρι και σήμερα. Ο Αντώνης Βαρδής ήταν ένας συνθέτης, του οποίου τα τραγούδια έχουν το κάτι ιδιαίτερο και έχουν αφήσει το δικό τους μουσικό στίγμα, μέχρι και σήμερα.

Στη συνέχεια, η Έλενα μίλησε για την γνωριμία και τα πράγματα εκείνα, που την έχουν δέσει μοναδικά με τον Χρήστο Δάντη, Η ίδια ανέφερε ότι δεν έχουν δεθεί μόνο μέσα από την Eurovision και το "My number one", όπου ήταν ένας από εκείνους που έγραψαν τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού, που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά όλα ξεκίνησαν νωρίτερα, από την Σουηδία. Η Έλενα είπε χαρακτηριστικά ότι η σημερινή ημέρα ήταν εκείνη, που την ώθησε στο να αποκαλέσει τον Χρήστο Δάντη "φίλο της".

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και του Χρήστου Δάντη on stage:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Ο Κρητικός που τραγούδησε Ξυλούρη, έπαιξε λύρα on stage και έκλεψε την καρδιά της Έλενας!

The Voice: Πρώτο steal από τον Πάνο Μουζουράκη, που έκλεψε μέσα από τα χέρια του Ρουβά παίκτριά του!

MadWalk 2021: Η Joanne στο gossip-tv:Η στήριξη των γονιών της,το εντυπωσιακό act και η... Eurovision

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved