Μελέτης για "Τα Καλύτερά μας χρόνια":  «Το feedback από τον κόσμο, δεν συνάδει με την τηλεθέαση»
Media

Μελέτης για "Τα Καλύτερά μας χρόνια": «Το feedback από τον κόσμο, δεν συνάδει με την τηλεθέαση»

Ο Ηλίας Μελέτης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε αρκετά αποκαλυπτκός και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός είναι αρκετά αγαπητός από το κοινό, το οποίο τον έχει αγκαλιάσει και τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Ηλίας Μελέτης πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά "Τα Καλύτερα μας Χρόνια" της ΕΡΤ1, που το κοινό την έχει αγαπήσει πολύ και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με αυτήν την συνεργασία. Ο ίδιος παραχώρησε ταν τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε πραγματικά για τα πάντα. Μίλησε για το μέλλον της σειράς, το οποίο δεν είναι ακόμα σίγουρο, αλλά και για το feedback που παίρνει από τον κόσμο, το οποίο είναι εντελώς δυσανάλογο με τα νούμερα τηλεθέασης.

Επίσης μίλησε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος", μετά από την επιβολή των νέων μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό. Ο ίδιος απάντησε ότι αν ο ίδιος ο ηθοποιός είχε ενημερώσει την παραγωγή, το πρόβλημα είναι της παραγωγής και ο ηθοποιός δε φέρει καμία ευθύνη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα ολοκληρωθεί η σειρά. Στο ξένο φορμάτ πήγε 20 σεζόν. Το feedback που έχουμε από τον κόσμο είναι τρομερά δυσανάλογο με το 8% – 9 % απ΄τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν μπορεί να με συνηθίσει με το μουστάκι η γυναίκα μου, δεν μπορεί να με βλέπει το πρωί. Όσο περνάνε τα χρόνια στη σειρά, το μουστάκι μακραίνει η φαβορίτα γίνεται πιο παχιά»

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι αυστηροί μαζί μου. Η κόρη μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου», πρόσθεσε.

Μίλησε όμως και για έναν ακόμα ρόλο που ταυτίστηκε μαζί του κόσμος, αυτόν του «Σάββα», στο «Σόι».

«Φοβάμαι ότι με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε ότι έχουν βαρεθεί να με ακούνε τη φωνή μου επειδή τα παιδιά τους βλέπουν το “Σόι μου” στο YouTube», είπε.

Όσον αφορά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη και την αποχώρησή του από την παράσταση, ο ίδιος ανέφερε:

«Εάν είχε προειδοποιήσει από νωρίς την παραγωγή τότε δεν μπορείς να του προσάψεις κάτι. Είναι θέμα παραγωγής το ότι δεν είχε βρει αντικαταστάτη», ανέφερε για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την θεατρική παράσταση «Ρινόκερος».

«Εγώ θα δυσκολευόμουν να συνυπάρξω στον ίδιο θίασο ή στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό με κάποιον ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί θα ήμουν περισσότερο εκτεθειμένος στον κίνδυνο. Το μόνο όπλο για μας τους ηθοποιούς που δουλεύουμε χωρίς μάσκα ήταν το εμβόλιο. Πριν κάνω το εμβόλιο νόσησα».

«Αν δεν έχεις το backup να υποστηρίξεις μία παράσταση για τουλάχιστον ενάμισι μήνα δεν θεωρείσαι σοβαρός παραγωγός», δήλωσε για το κατέβασμα της παράστασης «Συνοικία το Όνειρο».

«Δεν είχα το σθένος να αντιμετωπίσω αρνητικές συμπεριφορές και για αυτό κατανοώ απόλυτα όσους μιλάνε μετά από καιρό. Δεν μπορούσα να μιλήσω εκείνη τη στιγμή γιατί φοβόμουν γιατί δεν είχα τα εφόδια γιατί ντρεπόμουν να σταματήσω μία παράσταση γιατί ένιωθα μικρός και ξαφνικά μετά από καιρό βγήκα και μίλησα», πρόσθεσε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Απίθανη η νέα φωτό! Τα κοντά μαλλιά και η νέα εικόνα μετά την απώλεια κιλών

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με την υπέροχη οικογένειά της!

Angelina Jolie: Οι βιολογικές κόρες της μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved