Συριώτης για Φιλιππίδη: «Ήταν τέτοιος ο προσωπικός εξευτελισμός που έφτανε σε οριακά σημεία…»
Media

Συριώτης για Φιλιππίδη: «Ήταν τέτοιος ο προσωπικός εξευτελισμός που έφτανε σε οριακά σημεία…»

O Χρήστος Συριώτης περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό, πόσο δύσκολα βίωσε την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Χρήστος Συριώτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στη δεύτερη εβδομάδα των προβών, μία ρωγμή αναστάτωσε τη ζωή μου. Διαγνώστηκα με καρκίνο. Έκανα μια επέμβαση άμεσα και είχα να επιλέξω. Οι γιατροί μου επέμεναν και μου έλεγαν να καθίσω στο σπίτι μου. Έκανα το χειρουργείο και δύο μέρες μετά αποφάσισα να συνεχίσω γιατί σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν και ψυχοθεραπευτικό.»!

Και πρόσθεσε: «Για μένα ήταν οδυνηρή εμπειρία γιατί έπρεπε κάθε 15 μέρες, όπου πηγαίναμε να κάνω εξετάσεις και επώδυνες εξετάσεις. Είχα πάρει στην πλάτη μου ένα βαρύ φορτίο. Ωστόσο, δεν περίμενα αυτό που θα επακολουθούσε.»!

Και υπογράμμισε ο ηθοποιός: «Υπήρχε ένα ζοφερό, απαράδεκτο κλίμα που δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή μου και προς εμένα και προς τους υπόλοιπους συντελεστές. Έβλεπα στο ξενοδοχείο συναδέλφους, δυο μέτρα άνδρες με οικογένειες, να κλαίνε. Ήταν τέτοια η βία της εξουσίας, ήταν τέτοιος ο προσωπικός εξευτελισμός που έφτανε σε οριακά σημεία… Να φανταστείτε, όταν το όνειρο κάθε ηθοποιού είναι να παίξει στην Επίδαυρο, δεν θέλαμε να φτάσουμε στο θέατρο. Ήμασταν στο αυτοκίνητο 3-4 συνεργάτες και δεν θέλαμε να πάμε. Πέρασα και μια περίοδο που δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω να κάνω το συγκεκριμένο επάγγελμα»!

Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Συριώτης στο Πρωινό!

Διαβάστε επίσης

Καταπέλτης για τον Φιλιππίδη: «Έπαρση και συνεχή ουρλιαχτά δημιουργούσαν ένα αρρωστημένο κλίμα»

Χείμαρρος ο Συριώτης για τον Φιλιππίδη: «Ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες, είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει»

Σοκάρει η εξομολόγησή του: «Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο. Έκανα 60 χημειοθεραπείες...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved