Elif: Η Ράνα συνωμοτεί εναντίον της Χουμεϊρά
Media

Elif: Η Ράνα συνωμοτεί εναντίον της Χουμεϊρά

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Τουφάν και με ποιο τρόπο θα προστατέψει τον γιο της ώστε ο Τουφάν να μην τον επηρεάζει με ανάρμοστο τρόπο.

Η Λεμάν, απελπισμένη και λυπημένη με την απόφαση του γιου της να φύγει, βρίσκει το κουράγιο και χτυπάει την πόρτα της Ζουλιντέ, ζητώντας τη βοήθειά της. Η Ζουλιντέ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει.

Κάτι όμορφο και αληθινό αρχίζει ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους μοχθηρούς ανθρώπους. Η Ράνα συνωμοτεί εναντίον της Χουμεϊρά και το σχέδιο της φέρνει την κοπέλα αλλά και τον Λεβέντ αντιμέτωπους με σοβαρά προβλήματα, αν και εκείνοι δεν έχουν κάνει κανένα λάθος. Η Μελέκ ετοιμάζει μια έκπληξη για την Ελίφ...

Στο προηγούμενο, είδαμε:

Η Μελέκ δεν έχει καθόλου χρήματα και δεν μπορεί να αγοράσει ένα παλτό για την Ελίφ, αν και βλέπει πως η κόρη της κρυώνει. Η μόνη λύση που της απομένει είναι να πουλήσει το δαχτυλίδι, που της είχε χαρίσει ο Γιουσούφ. Λίγο πριν πάει να το πουλήσει, λαμβάνει σπουδαία νέα, που αλλάζουν ξαφνικά τις συνθήκες. Η Παρλά έχει τρελαθεί από τη ζήλια της. Όταν βλέπει την Ασλί της κάνει παρατήρηση και εκείνη δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο. Τη στιγμή που πρόκειται να μάθει το λόγο, εμφανίζεται ο Κερέμ.

Η Ζουλιντέ νιώθει μεγάλη αγωνία καθώς ο Τουφάν επιμένει να θέλει να πει την αλήθεια στον Εμιρχάν. Θα καταφέρει και αυτή τη φορά η Ζουλιντέ να τον αποτρέψει; Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος. Η Λεμάν δεν αντέχει να τον βλέπει έτσι και αποφασίζει να επισκεφθεί τη Ζουλιντέ, χωρίς να το μάθει η Αλέβ. Δεν είναι όμως τόσο τυχερή, η Αλέβ το μαθαίνει. Η Ράνα προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τους άντρες του Ταρίκ ενώ η Χουμεϊρά αισθάνεται καλύτερα από ποτέ εξαιτίας του Λεβέντ...

Διαβάστε επίσης:

Elif: Ένα ξαφνικό νέο αλλάζει τη ζωή της Μελέκ και της Ελίφ

Elif: Η Λεμάν διώχνει την Ζουλιντέ από το σπίτι της

Elif: Η Μελέκ και η Ασλί εκδιώχνονται από το σπίτι τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved