Η τελευταία ώρα: Η Λουκία αναστατώνεται μετά από μια εξομολόγηση του Νικόλα
Media

Η τελευταία ώρα: Η Λουκία αναστατώνεται μετά από μια εξομολόγηση του Νικόλα

Η τελευταία ώρα: Η Ζωή παραμένει καχύποπτη για τον Γεράσιμο, τη στιγμή που κάποιος τον παρακολουθεί.

Η Μαρίνα λέει στην Έλλη για τον τσακωμό του πατέρα της με το θείο της. Παράλληλα η Λουκία αναστατώνεται μετά από μια εξομολόγηση του Νικόλα. Η Έλλη ξεκινά τις συνεδρίες με την ψυχίατρο και της αφηγείται το όνειρο, ενώ η Κάτια προκαλεί ξανά τον Κωνσταντίνο.

Λίγο αργότερα, η συνάντησή με δυο πρόσωπα, θα φέρει τα πάνω κάτω. Γιώργος και Κική αντιμετωπίζουν νέο πρόβλημα στη σχέση τους.

Η Ζωή παραμένει καχύποπτη για τον Γεράσιμο, τη στιγμή που κάποιος τον παρακολουθεί.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Κάτια δέχεται επίθεση από δύο άντρες, ο Κωνσταντίνος την σώζει και την περιθάλπει σπίτι του με απρόσμενες συνέπειες. Ο Νικόλας εξαφανίζεται και η Ισμήνη ανήσυχη, πάει στο σπίτι της Λουκίας και του Αντρέα για να μάθει τι έγινε.

Ξαφνικά το κουδούνι χτυπάει και η Ισμήνη ανοίγει την πόρτα στην Μαρίνα. Η Κική κανονίζει έξοδο στο γνωστό μπαρ, για να γνωρίσει στην Έλλη τον Γιώργο.

Όταν η Έλλη ετοιμάζεται να φύγει, σαν Άγγελος εξ ουρανού εμφανίζεται ο Μάρκος και η βραδιά εξελίσσεται με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ο Νικόλας καλεί την Λουκία και της ζητάει να πάει να τον βρει, ενώ η Μαρίνα αρπάζει την ευκαιρία όταν μένει μόνη με τον Αντρέα.

Η Άσπα λυγίζει στα λόγια της Σίλιας ενώ η Ζωή αναγκάζεται να πάρει σπίτι της τον Παύλο μετά από ένα άγριο σκηνικό που έζησε σπίτι του, με τους γονείς του. Ο Νικόλας ανοίγει τα χαρτιά του στην Λουκία και την σοκάρει, ενώ η επιστροφή της Έλλης στο σπίτι βρίσκει την Μαρίνα απροετοίμαστη.

Διαβάστε επίσης:

To εξώδικο της μάνας και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή της Κουτσελίνη!

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιό της on air για τη σχέση της Βανδή με τον Μπισμπίκη!

Τόνι Σφήνος: «Δεν είχαμε καμία επαφή με τον Πασχάλη. To θέμα θεωρείται λήξαν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved