Media

Τόνι Σφήνος: «Δεν είχαμε καμία επαφή με τον Πασχάλη. To θέμα θεωρείται λήξαν»

Gossip-tv Team

Ο Τόνι Σφήνος απάντησε για την «κόντρα» που δημιουργήθηκε με τον Πασχάλη! Ο Τόνι ανέφερε ότι τον ενόχλησαν οι δηλώσεις του Πασχάλη, αλλά το θέμα θεωρείται λήξαν.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα του Happy Day «Όχι, δεν είχαμε καμία επαφή με τον Πασχάλη. Από μεριά μου το θέμα θεωρείται λήξαν. Εννοείται ότι με ενοχλεί και κατά καιρούς έχουν γίνει και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχα μιλήσει»!

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούσα γενικά να μην δίνω έκταση σε τέτοια πράγματα και αντιπαλότητες κλπ. Αυτή τη φορά όμως με πείραξε περισσότερο και γι’ αυτό βγήκα να ξεσπαθώσω».

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι ο Πασχάλης είχε πει στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» για τον Τόνι Σφήνο: «Αυτό που παρουσιάζει ο Τόνυ Σφήνος είναι δικό του, δεν δείχνει την εικόνα της εποχής του 70’. Παρότι είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και έχει πολύ επιτυχία και περνάει ο κόσμος ωραία στα προγράμματα του, εμένα δεν μου αρέσει γιατί μου φαίνεται ότι γελοιοποιεί την εποχή».

Μετά την οργισμένη απάντησή του στο facebook, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Mega, Τι λες τώρα και τόνισε μεταξύ άλλων: «Θίχτηκα γιατί άκουσα τη λέξη «γελοιοποιώ». Προσφέρω χορό, τραγούδι και χιούμορ, όμως δεν γελοιοποιώ τίποτα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Πασχάλης: Το «καρφί» για τον Τόνι Σφήνο «Γελοιοποιεί μια εποχή» - Η οργισμένη απάντηση στο facebook

Τόνι Σφήνος κατά Πασχάλη: «Θίχτηκα, δεν μετάνιωσα για την ανάρτησή μου» (Vid)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved