Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Η Ρία πληγωμένη από το Μάκη παθαίνει κρίση ταυτότητα
Media

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Η Ρία πληγωμένη από το Μάκη παθαίνει κρίση ταυτότητα

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Ο Παύλος δεν είναι έτοιμος να ακολουθήσει γιατί πάσχει από κρίσεις πανικού. 

Η Δάφνη αποφασίζει να πάει σε ένα εισαγωγικό μάθημα για να εξετάσει το ενδεχόμενο να γεννήσει στο νερό. Όμως ο Παύλος δεν είναι έτοιμος να ακολουθήσει γιατί πάσχει από κρίσεις πανικού.

Με τον μοναδικό του τρόπο, στέλνει τον Μάκη στην θέση του. Η Ρία πληγωμένη από το Μάκη παθαίνει κρίση ταυτότητας και αρχίζει να τρώει κρέας. Ο Δάνος μετά από επιθέσεις που δέχεται για αιμοφοβία δίνει μια νέα σεξουαλική ταυτότητα στον Μάκη και στον Παύλο.

Οι ήρωες μας βρίσκονται να μη ξέρουν ποιοι είναι και πού πάνε. Η Δάφνη όμως ξέρει ένα πράγμα σίγουρα. ΔΕΝ θα γεννήσει στο νερό.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Τα ζευγάρια καμιά φορά φτάνουν στο "μη παρέκει", στο απροχώρητο. Ο καυγάς τότε είναι η καλύτερη εκτόνωση, εκτός... εκτός και αν όπως ο Παύλος έχει κανείς καυγαδοφοβία. Όσο κι αν προσπαθεί η Δάφνη να εκτονώσει την πίεση της συμβίωσης, ο Παύλος αρνείται να καυγαδίσει.

Παρ' όλο που η συμφιλίωση φτάνει τη σχέση σε ένα άλλο επίπεδο πιο... προχωρημένο. Η συμφιλίωση του Δάνου και της Πηνελόπης τον ταξίδεψε ως την Αμερική. Θ' αντέξουν όμως τα νεύρα των άλλων τις προσπάθειές του να φτάσει στο Χόλυγουντ;

Η Ρία και ο Μάκης έχουν χωρίσει οριστικά ή κάτι μέσα τους έχει μείνει; Η Ηλιάνα θα βοηθήσει με το τραπέζι συμφιλίωσης που ετοιμάζει ή θα τα κάνει χειρότερα;

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Πατούλη: «Χείμαρρος» κατά της Βανδή – «Θα μπορούσαν να μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία…»

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η πρώτη της δήλωση για τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη!

Χαμός στο πρωινό! Αρπάχτηκαν Λιάγκας – Σκορδά: «Αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved