Μόλις Χθες: Ο Ρένος βρίσκει τρόπο να εκδικηθεί ο Μιχάλης τον Σπύρο
Media

Μόλις Χθες: Ο Ρένος βρίσκει τρόπο να εκδικηθεί ο Μιχάλης τον Σπύρο

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (30/11), ο Μιχάλης, που για ακόμα μια φορά βλέπει τα σχέδιά του να καταρρέουν, προσπαθεί να βγάλει άκρη με την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Ο Αχιλλέας τον πείθει να δημοσιοποιήσει, με τη βοήθεια ενός δημοσιογράφου φίλου του, τη δική του εκδοχή της ιστορίας. Ο Ρένος βρίσκει τρόπο να εκδικηθεί ο Μιχάλης τον Σπύρο, ενώ ο τελευταίο τα ξαναβρίσκει με τη Λουίζα για χάρη της Κατερίνας, γεγονός που ξαφνιάζει τη Νόρα. Η Δάφνη νομίζει πως έχει βρει τη χαμένη της κόρη, αλλά πέφτει και πάλι θύμα απατεώνων.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Μιχάλης, η Μαρία και η Έλενα είναι πολύ χαρούμενοι με την εκδήλωση που ετοιμάζουν για την παρουσίαση του resort στους επενδυτές. Η Νόρα δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την αποκάλυψη ότι ο Σπύρος είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του άντρα της. Ο Χρήστος και η Κέλλυ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο Αντώνης πλησιάζει τη Μαρία αλλά εκείνη για άλλη μία φορά τον διώχνει και εκείνος προσπαθεί να πνίξει τις ενοχές του στο αλκοόλ. Η Λουίζα δεν αφήνει την Κατερίνα να παραστεί στην εκδήλωση του resort γιατί δεν θέλει να δυναμιτίσει κι άλλο την ήδη εύθραυστη σχέση της με τον Σπύρο.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Νόρα μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του άντρα της - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Η απιστία του Μιχάλη εξοργίζει την Έλενα - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Η Λουίζα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την εκταφή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved