GNTM: Τα  «στρατόπεδα» στο σπίτι και το ιδιαίτερο vintage challenge, που μας θύμισε... καλοκαίρι!
Media

GNTM: Τα «στρατόπεδα» στο σπίτι και το ιδιαίτερο vintage challenge, που μας θύμισε... καλοκαίρι!

GNTM 4: Το σημερινό επεισόδιο του GNTM (29-11) είχε ιδιαίτερα challenges και οι παίκτες, για ακόμα μια φορά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να μαγνητίσουν τα βλέμματα. 

Το Greece's Next Top Model είναι πλέον στη τελική του ευθεία, αφού μόλις λίγα επεισόδια απομένουν για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα έχει κλέψει την καρδιά όχι μόνο των τεσσάρων κριτών, αλλά και του τηλεπτικού κοινού.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε να συμβαίνει κάτι απρόσμενο, με την Κυβέλη να είναι απούσα από το πλατό. Εκείνη συνδέθηκε με βίντεο κλήση και άκουσε την κριτική της μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου, όπου σύμφωνα με τον γιατρό της, η ίδια υπεβλήθη σε μια επέμβαση, κατά την οποία πήγαν όλα πολύ καλά και η Κυβέλη θα είναι έτοιμη για τις επόμενες δοκιμασίες. Από τα πρώτα λεπτά του σημερινού επεισοδίου (29-11), είδαμε την Κυβέλη να λέει ξεκάθαρα ότι τα παιδιά την πλησίασαν για να την ρωτήσουν για την υγεία της επίτηδες, μόνο και μόνο για να μην φανούν κακοί στην κάμερα.

Είναι γνωστό ότι μεταξύ των υπόλοιπων μοντέλων και της Κυβέλης δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως συμπάθεια. Οι υπόλοιποι έξι διγωνιζόμενοι είναι μια παρέα, ενώ η Κυβέλη είναι πάντα μόνη της.

Σε όλο αυτό το κλίμα των στρατοπέδων που έχει δημιουργηθεί, ένα ιδιαίτερο challenge περίμενε τα μοντέλα. Η Ζενεβιέβ μπήκε σε ρόλο φωτογράφου και ο Γιώργος Καράββας σε ρόλο μοντέλου, για να εξηγήσουν στα παιδιά τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν. Το ζητούμενο ήταν φωτογράφιση στην πισίνα, για μια καμπάνια μεγάλης εταιρίας οπτικών και το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι vintage.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε η Όλγα, η οποία πραγματικά τα έδωσε όλα και πήγε το concept σε άλλο level.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Η Μαρία αποχώρησε και αυτά είναι τα πρώτα λόγια της: «Έκλαψα, στεναχωρήθηκα...»

GNTM: Το ονειρεμένο concept, η εισβολή των συγγενών και η αποχώρηση που μας άφησε άφωνους!

GNTM: Μια δοκιμασία με θέμα τη νοσταλγία, έφερε on set μια απίστευτη έκπληξη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved