GNTM: Το concept αποχωρισμού, τα disadvantage συναισθημάτων και η στοχοποίηση της Κυβέλης!
Media

GNTM: Το concept αποχωρισμού, τα disadvantage συναισθημάτων και η στοχοποίηση της Κυβέλης!

GNTM 4: Το σημερινό επεισόδιο του GNTM (29-11) έκρυβε τόσο τεράστιες εκπλήξεις, όσο και αιχμηρά σχόλια, τα οποία πρωταγωνίστησαν καθ' όλη τη διάρκεια της μαγικής φωτογραφίας αποχώρισης.

Το Greece's Next Top Model είναι κάθε εβδομάδα εδώ, για να μας εντυπωσιάζει με τα ευφάνταστα concepts, που το μόνο σίγουρο είναι ότι οδηγούν σχεδόν πάντα σε συγκλονιστικές εικόνες.

Στο σημερινό επεισόδιο (29-11) είδαμε για ακόμα μια φορά την Κυβέλη Χατζηευστρατίου να επιλέγει την μοναξιά της και να κατακεραυνώνει τους παίκτες με τα αιχμηρά σχόλιά της. Το concept της φωτογράφισης αποχώρισης ήταν ονειρικό και μαγικό ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη δοκιμασία κάτω από το νερό, η οποία στόχο είχε να ανεβάσει τον πήχη στα ύψη.

Ουσιαστικά η φωτογράφιση συνέβη μέσα στην πισίνα, όπου τα μοντέλα κάτω από το νερό έπρεπε να ποζάρουν μαζί με ένα άγαλμα. Ο Αγγαίος Ποθητός, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας ήταν και εκείνος που έπρεπε να μοιράσει τα συναισθήματα που έπρεπε να δείξει ο καθένας απέναντι στο άγαλμα. Για δυο παίκτες το συναίσθημα έπρεπε να ήταν η απόγνωση, κάτι που σημαίνει ότι έπρεπε να βγάλουν θρήνο, θλίψη και αγωνία, για τους υπόλοιπους τρεις η τρυφερότητα και η αγάπη και για τους υπόλοιπους το πάθος και ο ερωτισμός.

Ο Αγγαίος αποφάσισε να δώσει την απόγνωση στην Αγάπη και την Κυβέλη. Ως δικαιολογία της απόφασής του, ο ίδιος είπε ότι θεωρεί την Αγάπη πολύ δυνατή παίκτρια και ήθελε να την δυσκολέψει παραπάνω, ενώ την Κυβέλη ότι δεν μπορεί να δείξει την έκφρασή της και να αλλάξει εύκολα το ύφος της. Την τρυφερότητα έδωσε στον εαυτό του, στον Ναπολέων και στον Στυλιανό, ενώ το πάθος στην Ειρήνη, στην Όλγα και τον Κωνσταντίνο.

Το δεύτερο disadvantage αφορούσε τον χρόνο, όπου έπρεπε δυο παίκτες να φωτογραφηθούν σε μόλις δυόμιση λεπτά. Ο Αγγαίος επέλεξε πάλι την Κυβέλη και την Αγάπη, με την ίδια ακριβώς δικαιολογία που είχε δώσει.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Τα «στρατόπεδα» στο σπίτι και το ιδιαίτερο vintage challenge, που μας θύμισε... καλοκαίρι!

GNTM: Η Μαρία αποχώρησε και αυτά είναι τα πρώτα λόγια της: «Έκλαψα, στεναχωρήθηκα...»

GNTM: Το ονειρεμένο concept, η εισβολή των συγγενών και η αποχώρηση που μας άφησε άφωνους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved