Μόλις Χθες: Ο Σπύρος απειλεί την Έλενα
Media

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος απειλεί την Έλενα

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (1/12), ο Σπύρος, τρελαμένος που του έχουν υποκλέψει χρήματα από τον λογαριασμό του, απειλεί την Έλενα, την κάνει να του αποκαλύψει ότι πίσω από αυτό βρίσκεται ο Μιχάλης, και του επιτίθεται.

Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να αντεπιτεθεί και η Μαρία με την Έλενα υποφέρουν από αγωνία. Η Δάφνη συνεχίζει να θέλει να εκδώσει το βιβλίο για τη Σοφία, αδιαφορώντας για τον πόνο που προκαλεί στην οικογένεια. Ο Αντώνης είναι χειρότερα από ποτέ γιατί εκτός αυτού, η Μαρία του λέει ψέματα ότι έχει σχέση με τον Θάνο. Η Νόρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να ανακαλύψει το ποιόν του Σπύρου και είναι πολύ προβληματισμένη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Μιχάλης, που για ακόμα μια φορά βλέπει τα σχέδιά του να καταρρέουν, προσπαθεί να βγάλει άκρη με την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Ο Αχιλλέας τον πείθει να δημοσιοποιήσει, με τη βοήθεια ενός δημοσιογράφου φίλου του, τη δική του εκδοχή της ιστορίας. Ο Ρένος βρίσκει τρόπο να εκδικηθεί ο Μιχάλης τον Σπύρο, ενώ ο τελευταίο τα ξαναβρίσκει με τη Λουίζα για χάρη της Κατερίνας, γεγονός που ξαφνιάζει τη Νόρα. Η Δάφνη νομίζει πως έχει βρει τη χαμένη της κόρη, αλλά πέφτει και πάλι θύμα απατεώνων.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ο Ρένος βρίσκει τρόπο να εκδικηθεί ο Μιχάλης τον Σπύρο

Μόλις Χθες: Η Νόρα μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του άντρα της - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Η απιστία του Μιχάλη εξοργίζει την Έλενα - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved