Love it: Θετική στον κορονοϊό συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου, Σίσσυ Καλλίνη
Media

Love it: Θετική στον κορονοϊό συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου, Σίσσυ Καλλίνη

Love It: Θετική στον κορονοϊό η συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου, Σίσσυ Καλλίνη.

Η δημοσιογράφος το μεσημέρι της Τρίτης (30-11) βγήκε ζωντανά από στο σπίτι της και αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική ενώ τα συμπτώματα της είναι ελαφριά καθώς είχε εμβολιαστεί.

«Το περνάω ελαφριά επειδή είμαι εμβολιασμένη. Την τελευταία μου δόση την έκανα τον Αύγουστο και μου φάνηκε περίεργο που νόσησα γιατί ήταν και μικρό το χρονικό διάστημα από την τελευταία μου δόση.

Το περνάω ελαφριά επειδή είμαι εμβολιασμένη, έχω χάσει την όσφρηση και τη γεύση μου, είναι πολύ ενοχλητικό αλλά μπροστά σε αυτό που θα μπορούσε να μου συμβεί είμαι ευγνώμων. Είμαι στην τρίτη μέρα τώρα, είναι δυο μέρες που το γνωρίζω. Είμαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά γιατί είμαι μαμά δυο παιδιών και μας αρέσει να παίζουμε, να αγκαλιαζόμαστε, να φιλιόμαστε και πρέπει να μπω σε μια διαδικασία να τους εξηγήσω, ευτυχώς έχουν πάρα πολλή κατανόηση, ότι νόσησα από κορονοϊό, ήξεραν τι είναι, τους είχα μιλήσει.

Νόσησα οπότε είμαστε στο σπίτι, εγώ πρέπει να φοράω διπλή μάσκα, απολυμαίνω τα πάντα, φοράω γάντια… Μόνο σε εξωτερικούς χώρους μπορώ να είμαι χωρίς μάσκα και μετά απολυμαίνω όλες τις επιφάνειες και μετά απομονώνομαι στα δωμάτια», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Αρετή Λις: Θετική στον κορονοϊό η νικήτρια του «My style Rocks» - Όλα όσα είπε on air στη Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Η on air ανακοίνωση - Η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή, love it!

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε on air «Γιατί πρέπει να απολογούμαστε για το παρελθόν μας;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved