GNTM: Το challenge επιβράβευσης με art director τον Τάσο Σοφρωνίου και η φωτογράφιση με το... μέλι!
Media

GNTM: Το challenge επιβράβευσης με art director τον Τάσο Σοφρωνίου και η φωτογράφιση με το... μέλι!

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM (30-11) έκρυβε την επιστροφή του Τάσου Σοφρωνίου και τον ρόλο του ως art director στη δοκιμασία επιβράβευσης στο συγκεκριμένο σημείο του διαγωνισμού. 

Το Greece's Next Top Model πρωταγωνιστεί στις βραδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι αδυμωνούν για τα ευφάνταστα concepts, καθώς και για την πορεία του διαγωνισμού.

Το challenge επιβράβευσης

Στο σημερινό επεισόδιο (30-11) είδαμε τον Τάσο Σοφρωνίου να επιστρέφει στον διαγωνισμό και να δίνει στα μοντέλα την δική του προσωπική θετική ενέργεια. Ο ίδιος ήταν και ο art director στο ιδιαίτερο concept της φωτογράφισης επιβράβευσης, η οποία ήταν πραγματικά μια μαγεία.

Τα μοντέλα έπρεπε να κάνουν μια καμπάνια, η οποία ήταν βασισμένη σε απλά αντικείμενα, τα οποία έπρεπε να πάρουν ζωή μέσα από μια φωτογραφία. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να πουλήσουν όλα τα προϊόντα ανεξαιρέτως. Ανάμεσα σε αυτά ήταν το μέλι, φάτες φτιαγμένες απο αλουμινόχαρτο, κοσμήματα από κουτάλια, κορώνες με marshmallows και χαρτοπετσέτες και πολλά άλλα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το concept του challenge επιβράβευσης:

Τα παιδιά είχαν εξαιρετική απόδοση και τελικά η νικήτρια του challenge ήταν η Αγάπη Μπρουκς. Η Όλγα Ντάλλα, από την άλλη πλευρά ήταν εκείνη που σχολιάστηκε περισσότερο από την Κυβέλη, καθώς εκείνη φωτογραφήθηκε με prop το μέλι και κυριολεκτικά λούστηκε με αυτό. Η Κυβέλη για άλλη μια φορά την κατακεραύνωσε με τα σχόλιά της, λέγοντας ότι ήταν υπερβολικά σέξυ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την φωτογράφιση της Όλγας:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Η ερωτική εξομολόγηση της Όλγας και η επιστροφή του Τάσου Σοφρωνίου σε ρόλο... έκπληξη!

GNTM: Ένας ακόμα παίκτης αποχωρεί σε φορτισμένη ατμόσφαιρα – Η τελική εξάδα!

GNTM: Αποκαλυπτικός ο Στυλιανός για την Όλγα: «Ερωτεύτηκα τα πάντα σε εκείνη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved