Η γη της Ελιάς: Η εκδρομή στην... Κηφισιά και το φανάρι του Ιάκωβου "τάραξαν τα νερά" στο Twitter!
Media

Η γη της Ελιάς: Η εκδρομή στην... Κηφισιά και το φανάρι του Ιάκωβου "τάραξαν τα νερά" στο Twitter!

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς (30-11) είδαμε να συμβαίνουν πολλά και οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό τις εξελίξεις.

Είναι από τις δραματικές σειρές της φετινής σεζόν, που μέρα με τη μέρα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, με τα νούμερα τηλεθέασης να συμφωνούν με αυτό.

Στο σημερινό επεισόδιο (30-11) είδαμε την Ιουλία μαζί με τον αδερφό της τον Ιάκωβο και τον αστυνόμο Κουράκο και ταξιδεύουν από τη Μάνη στην Αθήνα. Όλο αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, αν αναλογιστούμε ότι από τα προηγούμενα κιόλας επεισόδια, ο Ιάκωβος είναι εκείνος που θέλει να δει την Ιουλία να γίνει ζευγάρι με τον αστυνόμο, ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, η Ιουλία έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι είναι και θα είναι για πάντα ερωτευμένη με τον Στάθη, ο οποίος της ζήτησε να χωρίσουν οριστικά, μετά το ατύχημα της Αρετής, που την καθήλωσε στο αναπηρικό καρότσι. Παρ' όλο το χειρουργείο της, η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, αφού κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει με σαφήνεια το τι πραγματικά θα γίνει με την υγεία της. Πέρα από όλα αυτά όμως, ο Ιάκωβος πιστεύει ότι θα τα καταφέρει να φέρει κοντά την αδερφή του και τον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος είναι και εκείνος, που της αξίζει πραγματικά.

Οι τρεις τους κανόνισαν εκδρομή στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα έμειναν στο σπίτι της Ιουλίας, που βρίσκεται στην Κηφισιά. Το Twitter πήρε φωτιά και τα σχόλια έπεσαν βροχή, μετά από τις ατάκες για τα βόρεια προάστια και την... εκδρομή στην Κηφισιά, αλλά και για τον Ιάκωβο που πήγε μαζί τους, για να κρατάει το φανάρι.

Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει - Η Χάιδω παθαίνει λιποθυμικό επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται επικίνδυνος για τη Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η ανακοίνωση της Ιουλίας στον Ισίδωρο "έβαλε φωτιά" στο Twitter!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved