Η Γη της Ελιάς: Η ανακοίνωση της Ιουλίας στον Ισίδωρο "έβαλε φωτιά" στο Twitter!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η ανακοίνωση της Ιουλίας στον Ισίδωρο "έβαλε φωτιά" στο Twitter!

Το σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς (29-11) έκρυβε πολλές εκπλήξεις, αλλά και ιδιαίτερες ανατροπές. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραματικές σειρές που, όσο προχωρούν τα επεισόδια, κερδίζουν όλο και περισσότερους φανατικούς τηλεθεατές.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς, είδαμε συγκλονιστικές στιγμές, που περιμέναμε να ζήσουμε καιρό. Στα προηγούμενα επεισόδια, η Ιουλία έδειξε να είναι έξαλλη με τον αδερφό της Ισίδωρο αλλά και από τον Μάνο, οι οποίοι δεν δέχονται με τίποτα να βοηθήσουν τη Μυρτάλη και να της δώσουν ένα μερίδιο από την κληρονομιά του πατέρα της, το οποίο εξάλλου της ανήκει. Ο Ισίδωρος άλλωστε είναι εκείνος, που μαζί με τον συμβολαιογράφο, τον Κωνσταντίνο, μαγείρεψαν τη διαθήκη και κατάφεραν να βγάλουν τη Μυρτάλη έξω από την κληρονομιά.

Σήμερα (29-11) είδαμε την Ιουλία να έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τον Ισίδωρο και να του ανακοινώνει την απόφασή της να φύγει από το σπίτι και να πάει να ζήσει μόνη της, λόγω της κατάστασης με την Μυρτάλη, γιατί δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι οι δικοί της άνθρωποι, της φέρονται εχθρικά και δεν την στηρίζουν σε τίποτα.

Το Twitter έστησε πάρτι στα σχόλια, στηρίζοντας την Ιουλία και την αποφασή της να εναντιωθεί στον Ισίδωρο και να ξεκινήσει τη δική της ζωή. Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος έδωσε spoiler και η Ελένη ταράχτηκε: «Θα σκάσει μια βόμβα…»

Η Γη της Ελιάς spoiler:Αυτός ο άντρας πέφτει νεκρός μετά από πυροβολισμούς – Θλίψη στην κηδεία του

Liam Ireland: «Έμεινε κάγκελο» μόλις είδε την Ελένη ο πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved