Big Brother: Τα παράπονα της Ευδοκίας στη Μαίρη: Περιμένω ένα μήνα να με φιλήσει ο Νίκος
Media

Big Brother: Τα παράπονα της Ευδοκίας στη Μαίρη: Περιμένω ένα μήνα να με φιλήσει ο Νίκος

Απόψε (30/11) είδαμε για άλλη μία φορά μέσα από την... κλειδαρότρυπα την καθημερινότητα των παικτών του Big Brother και τις περιπέτειές τους. 

Είδαμε λοιπόν πως η σχέση του Νίκου και της Ευδοκίας δοκιμάζεται. Οι δύο τους έχουν συχνά ένταση μεταξύ τους και το γεγονός δεν περνάει απαρατήρητο από το υπόλοιπο σπίτι. Σήμερα, το μασάζ του Νίκου στα χέρια της Ευδοκίας οδήγησε τελικά σε ακόμα μία ένταση, με εκείνον να δείχνει ενοχλημένος από τη συνεχή γκρίνια της συμπαίκτριάς του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Είδαμε επίσης τον Μεγάλο Αδελφό να αναθέτει στους παίκτες μία νέα ομαδική δοκιμασία για τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό. Αυτή τη φορά όμως ο κάθε συγκάτοικος έχει και μία διαφορετική αποστολή να φέρει εις πέρας. Δείτε τις πρώτες αντιδράσεις των παικτών μετά την ανάθεση της αποστολής:

Πάντως, η Ευδοκία δείχνει να έχει ανάγκη να έρθει πιο κοντά με τον Νίκο και μάλιστα εκμυστηρεύτηκε στη Μαίρη ότι δεν έχει κάνει εκείνος ούτε καν κίνηση για να τη φιλήσει. Μάλιστα της είπε ότι έχει έναν μήνα που περιμένει κάτι τέτοιο και δεν έχει γίνει παρ' όλο που η ίδια τον βλέπει σαν... λουκουμάκι. Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την εξομολόγησή της.

Όλοι οι συγκάτοικοι μπαίνουν σε ανοιχτή ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved