«Καταπέλτης» ο James Καφετζής κατά του Νίκου Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του, δεν το περίμενα»
Media

«Καταπέλτης» ο James Καφετζής κατά του Νίκου Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του, δεν το περίμενα»

Ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» σε όλα όσα τον κατηγόρησε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και έδωσε την δική του απάντηση σε όλα όσα υποστήριξε χθες (30/11) ο Νίκος Μπάρτζης.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου πώς δεν διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις με τον Τζέιμς Καφετζή και εξέφρασε δημόσια την πικρία του.

«Ενώ μας ζήτησε η Άννα Μαρία Βέλλη να μην βγούμε να μιλήσουμε για το περιστατικό βίας που βίωσε, μετά από κανά δυο μέρες είδαμε τον James να έχει μιλήσει ενώ μας έστειλε μήνυμα ότι είχε αναφερθεί γενικά στην Άννα Μαρία και μετά από αυτό εκείνη έφαγε πίεση από τους δημοσιογράφους να μιλήσει», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν μπορούσε να μην σχολιάσει όλες αυτές τις δηλώσεις και απάντησε on air στα όσα ειπώθηκαν για εκείνον.

«Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στη σχέση τη δική μου με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό».

Δείτε το βίντεο.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα sorry ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου.

Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί εκεί μέσα. Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Χείμαρρος ο Νίκος Μπάρτζης κατά του James! Το τέλος μιας φιλίας και η εμπλοκή της Βέλλη

Σκορδά - Λιάγκας: Καβγάς on air:«Τιμωρία... Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;»

Βίκυ Κάβουρα: Μπέρδεψε την Μαγγίρα με την Καινούργιου-Το παρασκήνιο της αποχώρησης από την παράσταση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved