Χείμαρρος ο Νίκος Μπάρτζης κατά του James! Το τέλος μιας φιλίας και η εμπλοκή της Βέλλη
Showbiz

Χείμαρρος ο Νίκος Μπάρτζης κατά του James! Το τέλος μιας φιλίας και η εμπλοκή της Βέλλη

Εκτός εαυτού ο Νίκος Μπάρτζης στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε πως δεν διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις με τον James Καφετζή. Τι συνέβη και ήρθε το τέλος σε αυτή τη δυνατή φιλιά που είχαν αναπτύξει στο Survivor;

Ο Νίκος Μπάρτζης αναφέρθηκε στο περιστατικό που ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» και δεν μιλάνε.

«Πρώτα είναι η οικογένεια, οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Δεν κοιτάς να τους πληγώσεις. Ήμασταν σε ξεχωριστές παρέες το Σάββατο με τον James. Χορέψαμε αλλά δεν μιλήσαμε. Νόμιζα ότι έχω έναν φίλο, το πίστευα. Μπορεί να είναι διαφορετικά. Εγώ σε άλλο θέλω να απαντήσω. Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το πόστ της Άννας – Μαρίας και μας έστειλε η κοπέλα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα και μας το έστειλε σε μήνυμα σε μια ομαδική…», είπε με την Κατερίνα να αναφέρεται στο ποστ που έκανε η Άννα Μαρία για την κακοποίηση που είχε βιώσει, θέλοντας να εξηγήσει περισσότερα.

«Ενώ μας ζήτησε να μην βγούμε να μιλήσουμε μετά από κανά δυο μέρες είδαμε τον James να έχει μιλήσει ενώ μας έστειλε μήνυμα ότι είχε αναφερθεί γενικά στην Άννα Μαρία και μετά από αυτό εκείνη έφαγε πίεση από τους δημοσιογράφους να μιλήσει», είπε.

Σχετικά με την πρόσφατη κοινή τους έξοδο, είπε: «Ήμασταν σε ξεχωριστές παρέες το Σάββατο με τον James. Χορέψαμε αλλά δεν μιλήσαμε», είπε.

Διαβάστε επίσης

Σοκάρει η Άννα Μαρία Βέλλη: «Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι…» - Η στήριξη του Τζέιμς!

Αννα Μαρία Βέλλη: «Έφτασα στο σημείο να κοιτιέμαι στον καθρέφτη και να θέλω να τον σπάσω»

Αποκλειστικό: J2US: James - Παπαδοπούλου και Super Κική τα «έσπασαν» στον Βελισσάρη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved