GNTM: Ο Ναπολέων παραδέχεται στην σχέση του με την Ειρήνη - «Προφανώς και υπάρχει κάτι»
Media

GNTM: Ο Ναπολέων παραδέχεται στην σχέση του με την Ειρήνη - «Προφανώς και υπάρχει κάτι»

 GNTM: Ο Ναπολέων αποχώρησε από το ριάλιτι, αντάλλαξε τρυφερό φιλί με την Ειρήνη και παραδέχτηκε on air την σχέση τους.

Μια ακόμη αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό (30/11) επεισόδιο του GNTM, στο οποίο είδαμε να αποχωρεί ένα από τα φαβορί.

Ο λόγος για τον Ναπολέοντα, ο οποίος λίγο πριν φύγει από το σπίτι του ριάλιτι μόδας, αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με την Ειρήνη. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος το στο Breakfast@Star και ρωτήθηκε για τη σχέση του με το νεαρό μοντέλο.

«Δε γνώριζα ότι θα παίξει το τελευταίο πλάνο με το φιλί στην Ειρήνη. Ήταν από μία στιγμή όχι ακριβώς γυρίσματος. Με την Ειρήνη προσπαθούσαμε να είμαστε πιο διακριτικοί. Φάνηκε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ μας όταν βγήκε η Κυβέλη και το ανακοίνωσε στο κόσμο. Προφανώς δε μπορώ να πω ότι λέει ψέματα η Κυβέλη. Δε θα ήθελα να δηλώσω κάτι για εμένα και την Ειρήνη ακόμα. Θέλω να βγει κι εκείνη από το παιχνίδι και να έχουμε μια επικοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Προφανώς και υπάρχει κάτι με την Ειρήνη, δεν μπορώ να το διαψεύσω. Δε θα ήθελα να βάλω ταμπέλα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαι πιο κλειστός σαν χαρακτήρας και θέλω να είμαι σίγουρος. Να είμαστε και οι δύο στην ίδια φάση. Στο παιχνίδι προσπαθούσε να το κρατήσουμε μεταξύ μας. Περιμένω να βγει η Ειρήνη, να βρεθούμε και να το συζητήσουμε».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» ο Πάνος Βλάχος: «Θέλω να μείνω μακριά από το μαδ…νι που γίνεται» (video)

Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτιδά της στο νοσοκομείο – Τι της συνέβη; (Video)

«Ραγίζει» καρδιές ο αδερφός της Ηλιάδη: Η συγκινητική ανάρτησή του στα social media

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved