«Χείμαρρος» ο Πάνος Βλάχος: «Θέλω να μείνω μακριά από το μαδ…νι που γίνεται» (video)
Media

«Χείμαρρος» ο Πάνος Βλάχος: «Θέλω να μείνω μακριά από το μαδ…νι που γίνεται» (video)

Ο Πάνος Βλάχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος».

Ο Πάνος Βλάχος με αφορμή την παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη θεατών καθώς και στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος».

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν αγχώνομαι με την κατάσταση γύρω μας, Δεν φοβάμαι και δεν πρέπει κανείς να φοβάται. Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ@δομ@υνι που γίνεται… Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ».

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ουδείς αναντικατάστατος, είναι πολύ σημαντική για να την αμφισβητήσει ο Πανούλης Βλάχος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα απότους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά».

Στο τέλος ανέφερε για τους δημοσιογράφους: «Να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω».

Διαβάστε επίσης:

«Ραγίζει» καρδιές ο αδερφός της Ηλιάδη: Η συγκινητική ανάρτησή του στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ανατροπή στα σχέδιά της για τα Χριστούγεννα - Η αποκάλυψη on air!

«Καταπέλτης» ο James Καφετζής κατά του Νίκου Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του, δεν το περίμενα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved