Media

Elif: Η Ματσιντέ κινδυνεύει από την Κιγιμέτ

Elif: Η Κιγιμέτ κάθε μέρα που περνάει καταφέρνει και κάνει τη Ματσιντέ να την εμπιστεύεται όλο και περισσότερο.

Η τελευταία, όμως, δεν έχει καταλάβει πως η αδελφή της είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της. Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, η Κιγιμέτ θα εκμεταλλευτεί την ασθένεια της Ματσιντέ για να την εκδικηθεί.

Η Κιγιμέτ προσπαθεί να δείχνει το καλό της πρόσωπο σε όλα τα μέλη της οικογένειας Χακτανίρ, προκειμένου να την εμπιστεύονται και να μαθαίνει όλα τα μυστικά τους. Ωστόσο, η ίδια χρησιμοποιεί προς όφελος της τις πληροφορίες που μαθαίνει προκειμένου να τους βλέπει δυστυχισμένους και γεμάτους προβλήματα.

Η ίδια ανακαλύπτει, μάλιστα, πως η Ματσιντέ έχει Αλτσχάιμερ, αλλά καταφέρνει να την πείσει να μην αποκαλύψει τίποτα στα παιδιά της. Θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάστασή της. Παράλληλα, η ίδια γίνεται αφορμή να απομακρυνθούν ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά. Οι δύο τελευταίοι προσπαθούν να κρατήσουν τις αποστάσεις τους και ενώ είναι κοντά ο ένας στον άλλον, την ίδια στιγμή είναι μακριά. Προσπαθούν να αποφύγουν να συναντιούνται, όμως π πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς έχουν βαθιά και έντονα συναισθήματα. Η Κιγιμέτ, την ίδια ώρα, κι ενώ όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν και να ασχοληθούν με τα δικά τους προβλήματα, προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της έπαυλης και φαίνεται να τα καταφέρνει. Αν και η Χουμεϊρά καταλαβαίνει τι συμβαίνει και προσπαθεί να αντισταθεί, δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί είναι μόνη της και νιώθει αδύναμη. Ακόμη βλέπει πως π μητέρα της είναι χαρούμενη που έχει κοντά της την αδελφή της και δεν θέλει να ανοίξει πόλεμο με την Κιγιμέτ.

Ωστόσο, η τελευταία συνεχίζει το αδίστακτο σχέδιό τπς.Όπως θα δούμε, π Κιγιμέτ πηγαίνει στον γιατρό της Ματσιντέ και μαθαίνει σχετικά με την ασθένειά της. Στη συνέχεια, ενημερώνει τον Μαχίρ και μητέρα και γιος καταστρώνουν τα επόμενα σχέδιά τους. Η Ματσιντέ δεν έχει ιδέα πως η αδελφή της, το άτομο στο οποίο βασίζεται, δεν θέλει το καλό της και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της. Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της χειροτερεύει μέρα με την ημέρα, αλλά ακολουθεί τη συμβουλή της Κιγιμέτ και δεν ζητάει βοήθεια από κανέναν αλλά ούτε και αποκαλύπτει στα παιδιά της όσα περνάει. Παράλληλα, η Κιγιμέτ περιμένει σιωπηλά την ημέρα που θα πάρει την εκδίκησή της, χωρίς να υπολογίζει πως η ζωή της αδελφής της κινδυνεύει από τις πράξεις της...

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Elif: Η Ράνα συνωμοτεί εναντίον της Χουμεϊρά

Elif: Ένα ξαφνικό νέο αλλάζει τη ζωή της Μελέκ και της Ελίφ

Elif: Η Λεμάν διώχνει την Ζουλιντέ από το σπίτι της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved