Η Γη της Ελιάς: Ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει
Media

Η Γη της Ελιάς: Ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει

Τι θα δούμε σήμερα, 2 Δεκεμβρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς;

Η Άννα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αποστόλη ότι εκβίασε τον Δημήτρη και του απέσπασε λεφτά. Ο Αποστόλης, απογοητευμένος και ντροπιασμένος από τις πράξεις της αδελφής του, επιστρέφει τα χρήματα στον Δημήτρη. Η Μυρτάλη προχωρά τις διαδικασίες και κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων.

Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της. Η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν.

Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη βγάζουν τον Λυκούργο για φαγητό. Η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Αποστόλης ανακαλύπτει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας και δεν πιστεύει στα μάτια του. Η Αρετή ανακουφισμένη από το άγχος της επέμβασης, αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πλησιάσει την Αντιγόνη, αλλά εκείνη είναι ακόμα επιφυλακτική απέναντί του. Η αυξημένη πίεση της Χάιδως φέρνει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στο σπίτι της. Αυτή τη φορά οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Το πόρισμα του γραφολόγου θορυβεί τον Ιάκωβο, καθώς το μυστήριο με τη διαθήκη παραμένει άλυτο. Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει

Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει - Η Χάιδω παθαίνει λιποθυμικό επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία τα φτιάχνει με τον Κουράκο - Ο Στάθης τρελός από ζήλια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved