Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία τα φτιάχνει με τον Κουράκο - Ο Στάθης τρελός από ζήλια
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία τα φτιάχνει με τον Κουράκο - Ο Στάθης τρελός από ζήλια

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Αρετή παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι της, ενώ ο Στάθης βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της, να της συμπαραστέκεται και να της λέει ότι την αγαπάει και θα μείνει δίπλα της για πάντα.

Την ίδια στιγμή η Ιουλία, μετά από την κουβέντα που είχε με τον Στάθη αλλά και τη μετέπειτα συμπεριφορά του, πεισμώνει και αποφασίζει να κάνει ό,τι ακριβώς της είπε ο Στάθης, να προχωρήσει τη ζωή της με έναν άλλον άντρα. Ο άντρας αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος της έχει δείξει ότι τη θέλει. Η Ιουλία κάνει ένα ακόμα βήμα και εξομολογείται στη Μυρτάλη: «Είπα να τ’ αφήσω όλα πίσω και να κάνω μια νέα αρχή. Και το έκανα, Μυρτάλη μου, και θέλω να το μάθεις πρώτη. Κάτι έχει αρχίσει να γίνεται ανάμεσα σε μένα και τον Κουράκο».

Η Μυρτάλη χαίρεται: «Μπράβο θεία, πολύ χαίρομαι. Επιτέλους δεν μπορεί να συνεχίσεις να είσαι μόνη και ο αστυνόμος Κουράκος είναι μια χαρά κούκλος μάλιστα», την ενθαρρύνει. Η Μυρτάλη δεν λέει τίποτα φυσικά σε κανέναν, ενώ στο σπίτι του Στάθη η Αρετή κάνει προσπάθειες να αλλάξει και αποφασίζει να ανανεωθεί. Μάλιστα αφήνεται στο καλό γούστο της Μυρτάλης όπου ψωνίζουν ρούχα, ενώ τολμά και μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, προκειμένου να αναθερμάνει τη σχέση της με τον Στάθη.

Παρά τις προσπάθειες της Αρετής, ο Στάθης δεν λέει να ξεπεράσει την Ιουλία.
Συνέχεια τη σκέφτεται και όσο κι αν προσπαθεί, έχει πάντα μια μελαγχολία στην καρδιά του. Ωστόσο η χαριστική βολή για τον Στάθη θα έρθει όταν θα δει την Ιουλία μαζί με τον Κουράκο. Ο Στάθης τους βλέπει σε ανέμελες στιγμές, να αγγίζονται, να γελάνε και να δείχνουν ότι είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Δεν μιλάει εκείνη τη στιγμή. Φεύγει, αλλά η εικόνα της Ιουλίας μαζί με τον Κουράκο τον τσακίζει. Συνέχεια τους φέρνει στο μυαλό του και ένας κόμπος στον λαιμό τον πνίγει, ενώ όλο το χωριό αρχίζει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο. Συνέχεια ακούει για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι η Ιουλία με τον αστυνόμο και ο Στάθης τρελαίνεται.

Ωσπου, θολωμένος πλέον από τη ζήλια, πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις: «Αυτή ήταν η αγάπη σου; Τόσο γρήγορα με ξεπέρασες ή υπήρχε κι από πριν;», τη ρωτάει. Η Ιουλία εκνευρίζεται με τη στάση του: «Στάθη, μου κάνεις πλάκα; Ζητάς και τα ρέστα; Εσύ δεν ήσουν που είπες ότι θέλεις να προχωρήσω τη ζωή μου; Ε! Αυτό έκανα. Τι θέλεις τώρα;», του λέει και τον διώχνει τσακισμένη και η ίδια, αφού ακόμα αυτόν θέλει κι αγαπάει. Ο Στάθης φεύγει αλλά δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά «Στάθη, απαιτώ να μου πεις τι έγινε. Γιατί είσαι σ’ αυτά τα χάλια;», τον ρωτάει και ο Στάθης είναι τελείως απελπισμένος πια.

Πηγή:TV24

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η αγωνία για την οικογένεια του Λυκούργου δείχνει να μην έχει τέλος

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έδωσε spoiler: «Θα δώσω τη λύση για τη διαθήκη.Θα βρω ποιος το έχει κάνει»

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης επιστρέφει για τη Μυρτάλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved