Elif: Η Χουμεϊρά νιώθει παγιδευμένη εξαιτίας των φωτογραφιών που της έστειλε ο Ταρίκ
Media

Elif: Η Χουμεϊρά νιώθει παγιδευμένη εξαιτίας των φωτογραφιών που της έστειλε ο Ταρίκ

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Star, Elif

Η Χουμεϊρά νιώθει παγιδευμένη εξαιτίας των φωτογραφιών, που της έστειλε ο Ταρίκ και τις δείχνει στον Λεβέντ. Ο Λεβέντ νιώθει ενοχές επειδή οι άντρες του Ταρίκ μπήκαν στο σπίτι παρά τα μέτρα ασφαλείας, που έχουν πάρει και έτσι αναστάτωσαν ξανά τη Χουμεϊρα.

Επίσης αισθάνεται άβολα, καθώς στις φωτογραφίες φαίνεται πως υπάρχει συναισθηματικός δεσμός ανάμεσα σε εκείνον και την αφεντικίνα του. Η Κιγιμέτ βλέπει τις φωτογραφίες και φροντίζει να τις δει και ο Κερέμ.


Ο Κερέμ μιλάει αυστηρά στον Λεβέντ και εκείνος αποφασίζει να διατηρήσει από εδώ και πέρα τη σχέση του με τη Χουμεϊρά αποκλειστικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Λεμάν και η Αλέβ λαμβάνουν το γράμμα διορισμού του Σαφάκ και παθαίνουν πανικό στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπο να τον εμποδίσουν να φύγει.

Η Αλέβ πηγαίνει να βρει τον Τουφάν και η Λεμάν τη Ζουλιντέ, για να ζητήσουν βοήθεια, αλλά και οι δύο δεν καταφέρνουν τίποτα. Ο Τουφάν βλέπει την αναχώρηση του Σαφάκ ως ευκαιρία για να έρθει πιο κοντά στη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν. Η Ματσιντέ ταλαιπωρείται από την απώλεια μνήμης της και προσπαθεί να το κρύψει από όλους...

Διαβάστε επίσης:

Elif: Η Αλέβ δεν πιστεύει ότι ο Σαφάκ θα φύγει

Elif: Ένα ξαφνικό νέο αλλάζει τη ζωή της Μελέκ και της Ελίφ

Elif: Η Λεμάν διώχνει την Ζουλιντέ από το σπίτι της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved