Game of Chefs: Υπέρλαμπρη η Ντορέττα στο Α΄ μέρος του μεγάλου τελικού - Δείτε τι φόρεσε
Media

Game of Chefs: Υπέρλαμπρη η Ντορέττα στο Α΄ μέρος του μεγάλου τελικού - Δείτε τι φόρεσε

Game of Chefs: Μία ανάσα πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή και η αγωνία έχει «χτυπήσει κόκκινο».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε το σύνθημα και η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό ξεκίνησε. Μάλιστα η παρουσιάστρια ήταν πιο λαμπερή από ποτέ.
Άγγελος Σακάι, Αλέξανδρος Καρακατσάνης και Γιώργος Μπερκάκης ήταν έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη, την κατάκτηση του τίτλου του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και τα 50.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο, που είδαμε το Α’ μέρος του ΤΕΛΙΚΟΥ, οι 3 διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δώσουν έναν γαστρονομικό αγώνα γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Δεν ήταν, όμως, μόνοι! Κοντά τους είχαν 3 βοηθούς που… έρχονται από τα παλιά! Οι 3 βοηθοί του Άγγελου Σακάι ήταν οι Γιώργος Καπενεκάκης, Δημήτρης Γιοβανόπουλος και Βασίλης Σωκιανός.

Οι 3 βοηθοί του Αλέξανδρου Καρακατσάνη ήταν οι Ηλίας Σταμάτης Καρακατσάνης Τεχάντα, Κωνσταντίνος Γαρυφάλλου και Ιάσονας Ζυγούρας. Οι 3 βοηθοί του Γιώργου Μπερκάκη ήταν οι Άλκης Μαρκογιαννάκης, Κατερίνα Ράπη και Μαρίνος Φακής.

Οι 3 φιναλίστ έπρεπε να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μενού τριών πιάτων: ορεκτικό, κυρίως και γλυκό. Στη διάθεσή τους είχαν 1,5 ώρα για την προετοιμασία και από 1 ώρα για κάθε πιάτο.

Οι 3 κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης, Άνταμ Κοντοβάς, μπορούσαν να βρίσκονται στην κουζίνα, να συνομιλούν με τους παίκτες, ενώ μόλις τα πιάτα πήγαν στους γευσιγνώστες μπορούσαν κι εκείνοι να δοκιμάσουν από το πιάτο που τους αναλογούσε.

Δείτε τι φόρεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Game of Chefs: «Κάγκελο» οι παίκτες με την ανακοίνωση της Ντορέττας: «Άσε μας κουκλίτσα μου» (Video)

Βασίλης Μουρατίδης: «Προσπάθησα και ίδρωσα πολύ για να φτάσω εκεί που έφτασα»

Game of Chefs: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε και δεν το περίμενε κανείς (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved