The Bachelor: Το ραντεβού της Μαρίας, που κατέληξε σε φάρσα, έκανε το Twitter να κλάψει από τα γέλια
Media

The Bachelor: Το ραντεβού της Μαρίας, που κατέληξε σε φάρσα, έκανε το Twitter να κλάψει από τα γέλια

Το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor (1-12) ήταν πραγματικά απολαυστικό, με ένα ατομικό ραντεβού που αποδείχθηκε μια καλοστημένη φάρσα και την παίκτρια, που έπαθε πλάκα.

Η δεύτερη σεζόν του The Bachelor είναι πραγματικά ξεκαρδιστική, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις αγαπημένες του Αλέξη Παππά και τις εξελίξεις μέσα στη βίλα, καθώς και το ποια θα είναι εκείνη που θα κατακτήσει τη καρδιά του.

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor είδαμε πραγματικά τα πάντα, ξεκινώντας από τον έντονο τσακωμό της Άννας και της Ιζαμπέλλας. Η Ιζαμπέλα ξεκίνησε να τσακώνεται με την Αθηνά, αναφέροντας το όνομα της Άννας μέσα σε όλο τον διάλογό τους. Η Άννα ήταν εκείνη που εναντιώθηκε απέναντί της, κατηγορώντας την για ψεύτικη συμπεριφορά και για όλο αυτό που συνέβη στο προηγούμενο cocktail party, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος της Αθηνάς.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Μέσα σε όλα, είδαμε και τον Αλέξη να καλεί σε ατομικό ραντεβού την Μαρία, το οποίο είχε να κάνει με την τέχνη. Εκείνη έδειξε να ανθουσιάζεται υπερβολικά, που ο Αλέξης την διάλεξε για να περάσουν μαζί τη μέρα, κάνοντας τις υπόλοιπες κοπέλες να "σκάσουν" από τη ζήλια τους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δεν ήξερε φυσικά ότι το ραντεβού της ήταν στην ουσία μια φάρσα. Ο Αλέξης με τον Γιώργο Σατσίδη ήταν εκείνοι που σκαρφίστηκαν να την οδηγήσουν σε μια γκαλερί, όπου τα εκθέματα της κόστιζαν μια περιουσία.

Εκεί ακριβώς κρυβόταν και η φάρσα, μιας και παρουσίασαν στη Μαρία ένα έργο αξίας ενός εκατομμυρίου. Εκείνο ξαφνικά έσπασε, με την Μαρία να ταράζεται και να δηλώνει ότι εκείνη δεν έκανε τίποτα και ότι δεν μπορεί να εξηγήσει πως συνέβη αυτό. Εκεί εμφανίστηκε ο Αλέξης και αφού η Μαρία έφτασε σε σημείο να δακρύσει, εκείνος της αποκάλυψε ότι επρόκειται για μια φάρσα και ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

Το Twitter πήρε φωτιά, με τα σχόλια να είναι απολαυστικά τόσο για την αγάπη της Μαρίας για τη τέχνη, όσο για την πλάκα που σκαρφίστηκε ο Αλέξης.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Η αγάπη έχει ανεκτίμητη αξία και η τέχνη είναι τέχνη… με φεγγαρόσκονη!

The Bachelor: Η εικονική πτήση, οι φωνές και οι καβγάδες στην Τελετή των Ρόδων και η πικρή αποχώρηση

The Bachelor: Έμεινε «κάγκελο» ο Αλέξης Παππάς με την Μαρία: «Κράτα το τιμόνι να βάλω λίγη πούδρα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved