Η Γη της Ελιάς: Άφωνη η Δανάη με το νέο spoiler: «Θα δούμε την ερωτική νύχτα και μετά…»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Άφωνη η Δανάη με το νέο spoiler: «Θα δούμε την ερωτική νύχτα και μετά…»!

Η εκπομπή, Πάμε Δανάη έδωσε νέο δυνατό spoiler για τη σειρά, Η Γη της Ελιάς και οι εξελίξεις σίγουρα θα μας αφήσουν άφωνους, όπως έπαθε και η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής!

Η Ιουλία έχει αποφασίσει πως ο Κουράκος είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να συνεχίσει τη ζωή της, παρόλο που ο Στάθης δε το δέχεται. Μετά από τις πιέσεις του Ιάκωβου, η Ιουλία αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα και να πει το μεγάλο ναι στον Γιώργη.

Οι δυο τους περνούν ένα έντονο βράδυ γεμάτο πάθος στην Καρδαμύλη, με την Ιουλία να νιώθει έτοιμη για το μεγάλο αυτό βήμα. Είναι σίγουρη πως ο Γιώργης είναι ο κατάλληλος για να ξεπεράσει τον Στάθη και θα είναι μαζί!

Περνούν μία νύχτα πάθους και… στη συνέχεια θα έχουν μία συνάντηση με τον Στάθη, ο οποίος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη! Πώς θα είναι η πρώτη τους συνάντηση; Τι θα συμβεί στη μέση του δρόμου; Θα είναι κύριος ο Στάθης ή θα τα βάλει με τον αστυνόμο Κουράκο;

Το spoiler δόθηκε για τη Γη της Ελιάς και άφησε άφωνη την Δανάη Μπάρκα και υπογράμμισε: «Θα δούμε την ερωτική νύχτα και μετά η σύλληψη... »!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Πάντως, στο νέο επεισόδιο θα δούμε: Η Άννα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αποστόλη ότι εκβίασε τον Δημήτρη και του απέσπασε λεφτά. Ο Αποστόλης, απογοητευμένος και ντροπιασμένος από τις πράξεις της αδελφής του, επιστρέφει τα χρήματα στον Δημήτρη. Η Μυρτάλη προχωρά τις διαδικασίες και κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων.

Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της. Η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν.

Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη βγάζουν τον Λυκούργο για φαγητό. Η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.

Διαβάστε επίσης:

«Κάγκελο» η Σκορδά: «Πέρασα ένα σοκ, όταν σχολίασα τα πόδια σου. Το έμαθε η σύντροφός μου…»

Γιώργος Λιάγκας: Βούρκωσε ο παρουσιαστής on air - Τι συνέβη; (Video)

Το πρωινό: Η φαρμακερή ατάκα του Λιάγκα που εξόργισε την Σκορδά (Video)

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Πάνου Βλάχου: «Είναι ζωή ή θάνατος, δεν είναι ριάλιτι»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved