Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Πάνου Βλάχου: «Είναι ζωή ή θάνατος, δεν είναι ριάλιτι»!
Media

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Πάνου Βλάχου: «Είναι ζωή ή θάνατος, δεν είναι ριάλιτι»!

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Πάνου Βλάχου στον αέρα του Πρωινού!

Ο ηθοποιός στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα τόνισε ότι είναι λάθος ο τρόπος που τα μέσα και οι δημοσιογράφοι χειρίζονται το θέμα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και της αποχώρησης του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα απότους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής.

Οι δηλώσεις προβλήθηκαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε!

Ο παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων: «Οφείλεις να το πεις για να σωθείς εσύ, τα παιδιά σου γιατί Φαίη μου δεν είναι η θυσία του Αβράαμ… γιατί δεν θυσιάζομαι εγώ, τα παιδιά μου, οι συγγενείς μου που προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε και οι άλλοι να το παίζουν μάγκες, να γελάνε και να πάνε με τα κατοστάρικα αυτοί που έχουν λεφτά και να αγοράζουν πλαστά πιστοποιητικά! Εδώ δεν είναι κοινωνία δύο ταχυτήτων, δεν είμαστε οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι, δεν είμαστε οι έξυπνοι και τα πειραματόζωα, σ’ αυτό διαφωνώ! Έχουμε όλοι ευθύνη! Οφείλουμε να διατυπώσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό! Είναι η ζωή μας, είναι η ζωή ή θάνατος, δεν είναι διχασμός ή ριάλιτι…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το πρωινό με το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα!

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» η Μαρία Ιωαννίδου: «Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε! Τελείωσε»!

Βασίλης Μπισμπίκης: Το ύψος, η ηλικία, η τελείως διαφορετική εικόνα του πριν χρόνια και η Βανδή

Mega Καλημέρα κατά Πάνου Βλάχου:Δεν το περίμενα αυτό με το μαρκούτσι, το ότι επιτελείται ένα έγκλημα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved