Ήλιος: Γυναίκα-αράχνη απειλεί την Αλίκη
Media

Ήλιος: Γυναίκα-αράχνη απειλεί την Αλίκη

Νέες καθηλωτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Οι δυσκολίες φαίνεται πως δεν έχουν τέλος για την Αλίκη, η οποία, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ξεκινά μια έρευνα για μία υπόθεση με αποτέλεσμα μια γυναίκα-αράχνη, την οποία Θα υποδυθεί η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, να την απειλεί...

Οι ήρωες, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος», περιμένουν με αγωνία να μάθουν αν η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον κατά συρροήν δολοφόνο, τον Στέφανο. Όμως ο άντρας καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια των Αρχών. Στη συνέχεια, παρόλο που ο Πέρης υποστηρίζει στον Λαϊνά πως ο Στέφανος είναι νεκρός, η Αλίκη και η Αλεξάνδρα δεν πείθονται και εξακολουθούν να φοβούνται πως κινδυνεύουν. Οι μέρες περνούν και ενώ η Αλίκη συνεχίζει να σκέφτεται μήπως ο μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος εχθρός της ζει και επιστρέφει ξανά στην Καβάλα για να την εκδικηθεί, βρίσκεται μπλεγμένη σε μία νέα περιπέτεια...

Όλα ξεκινούν από μία επίσκεψη που κάνει στην εξοχή για ένα επαγγελματικό θέμα, που κρύβει πολλούς, απρόβλεπτους κινδύνους αλλά και συνέπειες που δεν μπορεί να φανταστεί. Η Αλίκη, λοιπόν, αντιλαμβάνεται ότι στο σημείο που βρίσκεται συμβαίνει κάτι παράνομο και αποφασίζει να το ερευνήσει. Έτσι, καταφέρνει και παίρνει δείγμα από το νερό του ποταμού και το δίνει σε ένα εργαστήριο ελπίζοντας πως οι φόβοι της για μόλυνση δεν θα επιβεβαιωθούν. Ωστόσο, η ανάμειξή της σε αυτή την υπόθεση δεν αρέσει καθόλου σε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι ενημερώνονται για τη δράση της και αποφασίζουν να επέμβουν άμεσα και να σταματήσουν την έρευνά της.

Μια μέρα, λοιπόν, η Αλίκη δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη μιας δικηγόρου ενός εργοστασίου. Ο λόγος για την Ιωάννα, η οποία αρχικά προσπαθεί να την προσεγγίσει ευγενικά έχοντας σκοπό να τη δωροδοκήσει ώστε να πάψει να ασχολείται με τη μόλυνση του νερού του ποταμού. Η Αλίκη, όμως, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει και αντιδρά έντονα. Αρνείται αμέσως την πρόταση-δωροδοκία της Ιωάννας. Όμως αγνοεί πως η γυναίκα αράχνη και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται δεν αστειεύονται και είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα όρια προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Έτσι, λοιπόν, η Ιωάννα αρχικά αφήνει στην Αλίκη να εννοηθεί πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να τη σταματήσουν από τη στιγμή που δεν παίρνει από λόγια.

Η αδίστακτη δικηγόρος την απειλεί ανοιχτά με τη ζωή της, αλλά η Αλίκη δεν φαίνεται να τρομοκρατείται και να πτοείται. Μάλιστα, πεισμώνει ακόμη περισσότερο και την επόμενη κιόλας μέρα προχωράει μόνη της σε καταγγελία κατά του εργοστασίου, αφού κάποιοι από τους κτηνοτρόφους του χωριού φοβούνται να καταθέσουν, ενώ άλλοι έχουν εξαγοραστεί από τη συγκεκριμένη εταιρεία για να μη μιλήσουν. Η απόφαση της Αλίκης, όμως, θα της δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, αφού τα στελέχη της εταιρείας και η δικηγόρος θα την πολεμήσουν με οποιοδήποτε κόστος!

Πηγή:MYTV

Ήλιος: Η ώρα της απόφασης του δικαστηρίου για την Αλίκη έχει φτάσει...

Ήλιος: Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος

Ήλιος: Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved