Κατέρρευσε η Νεκταρία Γιαννουδάκη: Ο σασμός της οικογένειάς της: «Η μάνα μου τον είδε να ξεψυχάει»
Media

Κατέρρευσε η Νεκταρία Γιαννουδάκη: Ο σασμός της οικογένειάς της: «Η μάνα μου τον είδε να ξεψυχάει»

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη περιέγραψε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή, Αυτοψία τους δυο σασμούς που έζησε η οικογένειά της και κατέρρευσε η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί και στη σειρά του Alpha και υποδύεται την Σοφία Αντωνακάκη.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη περιέγραψε: «Σασμός είναι η συμφιλίωση, αυτό συνέβη στην περίπτωση της μητέρας μου. Ήταν δυο οικογένειες και είχε πάει ο θείος μου, ο αδερφός του παππού μου επισκέπτης σε αυτό το σπίτι. Υπήρχε ένα κορίτσι εκεί που του άρεσε και σκεφτόταν να τη ζητήσει. Ο προπάππους μου του έλεγε να μη μπει σε αυτό το σπίτι γιατί έχουν βεντέτα μην τον βρει τίποτα και όντως πήγαν σε αυτό το σπίτι, πυροβόλησαν, νόμιζαν ότι θα πυροβολήσουν αυτόν που είχαν τη βεντέτα και έφαγαν τον θείο μου. Έστελναν συνεχώς μηνύματα στην οικογένεια του παππού μου ότι δεν το θέλανε, ότι ζητάνε συγγνώμη και ότι ήταν να πάει αλλού. Ο σασμός έγινε με τους μαντατοφόρους, τους μεσάζοντες και εννοείται και η οικογένεια του παππού μου είπαν ότι δε θα το συνεχίσουν».

Και στη συνέχεια η ηθοποιός περιέγραψε και έναν δεύτερο σασμό που βίωσε η οικογένειά της!

Η ηθοποιός λύγισε λέγοντας: «Πάλι από την πλευρά της μαμάς μου… αυτό μου προκαλεί μια φόρτιση»

«Ένας αδερφός της γιαγιάς μου αγαπούσε μια κοπέλα και την έκλεψε. Η κοπέλα όμως δεν τον αγαπούσε και βρήκε την ευκαιρία και έφυγε και επέστρεψε στο σπίτι της. Ούτε την είχε ατιμάσει ούτε τίποτα. Ωστόσο αυτό που έγινε ήταν ότι η οικογένεια της κοπέλας το έφερε βαριά. Ήταν λοιπόν στο καφενείο του χωριού οι συγγενείς της με τον θείο μου και έπαιζαν χαρτιά. Το καφενείο αυτό από το πατρικό της μητέρας μου ήταν πέντε μέτρα. Τον προκαλούσαν συνεχώς, βρήκαν αφορμή το παιχνίδι στα χαρτιά, ότι δεν παίζει καλά, ότι παίζει λάθος και τον ξεκοίλιασαν με μαχαίρι.» περιέγραφε με τρεμάμενη φωνή.

Και τόνισε: «Η μαμά μου έβγαινε τότε από το σπίτι, έξι χρονών παιδάκι και είδε τον θείο της να κρατάει τα όργανά του στο χέρι και να προχωράει και να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της. Αυτό έγραψε πολύ μέσα της. Μετά κάποιοι συγγενείς εκδικήθηκαν για τον θάνατο του θείου. Από αυτούς τους ανθρώπους κάποιοι έφυγαν από το χωριό, κάποιοι πέθαναν και όλο αυτό σταμάτησε. Σταμάτησε γιατί καθώς περνούσαν τα χρόνια οι νέοι άνθρωποι δεν είχαν καμία πρόθεση να εκδικηθούν»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: H Νεκταρία Γιαννουδάκη στο gossip-tv: Η βεντέτα στην οικογένεια και το ανατρεπτικό spoiler

Αυτοψία: «Οι πραγματικοί σασμοί της Κρήτης»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved