Θεοφανία Παπαθωμά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε!
Media

Θεοφανία Παπαθωμά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε!

Εκτός της παράστασης Κάποτε στον Βόσπορο βρίσκεται η Θεοφανία Παπαθωμά όπου και πρωταγωνιστούσε και μάλιστα αντικαταστάθηκε αμέσως από την  Κατερίνα Μάντζιου. Τι συνέβη; Τι λέει η ίδια η Θεοφανία στο Πρωινό; 

Η ηθοποιός, παρ' όλο που ήταν παρούσα στην πρεμιέρα της παράστασης, στην επίσημη πρεμιέρα που έγινε προ ημερών είχε ήδη αντικατασταθεί από τη συνάδελφό της.

Η αλλαγή έγινε ακόμα και στην κεντρική αφίσα της παράστασης και μάλιστα αντικαταστάθηκε την περασμένη Τρίτη, ανήμερα της επίσημης πρεμιέρας.

Οι συνάδερφοί της ανέφεραν ότι ο λόγος που αποχώρησε η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν το γεγονός ότι την ταλαιπωρούσε μία ίωση που επέμενε και δεν της επέτρεπε να αποδίδει σωστά τον ρόλο της στην παράσταση.

Τι τελικά συνέβη;

H ηθοποιός τόνισε ότι έπαθε πνευμονία και απουσίαζε και από τα γυρίσματα της σειράς, Άγριες Μέλισσες «Δεν είχα υπερκόπωση, απλά δεν πρόσεξα. Έπρεπε να φυλαχτώ και ήρθα στο γύρισμα…»!

Και ξεκαθάρισε ότι το θέατρο δεν έπρεπε να μείνει κλειστό και «εγώ η ίδια ζήτησα από τον παραγωγό να με αντικαταστήσει, ήταν ευγενέστατος και δεν μπορούσα να αφήσω τόσους ανθρώπους χωρίς δουλειά… Η αντικατάστασή μου είναι μόνιμη! Εγώ το ζήτησα, δεν έπρεπε να με αντικαταστήσει πρόσκαιρα… έχω άριστη συνεργασία με τον παραγωγό…»!

Και απουσίαζε δέκα μέρες από τις Άγριες Μέλισσες και χθες, 2 Δεκεμβρίου επέστρεψε στα γυρίσματα και εκεί έκανε τις δηλώσεις της για την εκπομπή Το πρωινό!

Δείτε παραπάνω το βίντεο από το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας για Ντενίση: «Δεν με πήρε τηλέφωνο. Πρώτη φορά δε με καλεί…» - Τι συνέβη;

Θεοφανία Παπαθωμά: Αποχώρησε από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε! Η αντικατάσταση και η αιτία!

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Πάνου Βλάχου: «Είναι ζωή ή θάνατος, δεν είναι ριάλιτι»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved