Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Ένας μεγάλος έρωτας έληξε άδοξα, ένας νέος γεννιέται αναπάντεχα και προκαλεί... αναταράξεις!

Η Ιουλία και ο αστυνόμος Κουράκος ζουν στιγμές πάθους στην Αθήνα και, όταν επιστρέφουν στη Μάνη, αρχίζουν να κυκλοφορούν μαζί ως ζευγάρι. Ο Στάθης καταρρέει, ενώ αναμένεται να... κοντραριστεί με τον αντίζηλό του, ο οποίος όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά αιφνιδιάζει την Ιουλία με μια αναπάντεχη πρόταση γάμου! Στο μεταξύ, ο Νικόλας δολοφονείται, ενώ η Βασιλική το σκάει για την Αθήνα, σε συνεννόηση με τον Φίλιππο…

Μετά το φοβερό τροχαίο της Αρετής, ο Στάθης βουλιάζει στις τύψεις... Ξέρει καλά πως η άτυχη γυναίκα τράκαρε σε καθεστώς σύγχυσης μετά την αποκάλυψη-βόμβα της απιστίας του, με αποτέλεσμα να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι. Άνθρωπος με αρχές ο Στάθης, αναγκάστηκε να χωρίσει οριστικά από τον μεγάλο νεανικό του έρωτα, την Ιουλία, και μάλιστα ενώ ήταν έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα για να ζήσει επιτέλους μαζί της μια «κανονική» ζωή. Σοκαρισμένη από τις φοβερές εξελίξεις και εκείνη, δεν θα μπορούσε παρά να αποδεχτεί τη μοίρα της. Εξάλλου τόσα χρόνια είχε συνηθίσει να πορεύεται μόνη, χωρίς τον άντρα που αγαπά από μικρό κοριτσάκι. Τώρα πια ξέρει πως οι δυο τους δεν θα είναι ποτέ μαζί.

Γιατί ούτε εκείνη ούτε ο Στάθης θα μπορούσαν να γίνουν ευτυχισμένοι «πατώντας» πάνω στη δυστυχία της Αρετής. Μετά την επέμβαση η Αρετή ελπίζει ότι θα σταθεί ξανά στα πόδια της. Η οργή της για τον Στάθη δεν έχει καταλαγιάσει. Βέβαια, όσο και αν τον... βασανίζει, τον αγαπά βαθιά. Μέσα της όμως αρχίζει να «τρυπώνει» η αμφιβολία. Αναρωτιέται αν έφταιξε και εκείνη που σταμάτησε να τη βλέπει ως γυναίκα. Το μόνο που θέλει τώρα είναι να σβήσει για πάντα από την καρδιά του την ερωμένη του. Μέχρι και τη βοήθεια της... Μυρτάλης ζήτησε προκειμένου να προχωρήσει σε μια ριζική ανανέωση στην εμφάνισή της, μήπως και ανέβει ψυχολογικά. Γιατί, αν ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση, ίσως ο άντρας της τη δει ξανά ως γυναίκα... Στο μεταξύ, ο Στάθης τη στηρίζει σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας αποκατάστασης. Ωστόσο η... σκιά της Ιουλίας πλανάται ακόμα πάνω από το σπιτικό των Καπερνάρων...

Η Ιουλία έχει πεισμώσει... Θέλει να αφήσει πίσω της οριστικά το σκοτεινό παρελθόν και να κοιτάξει μπροστά. Σε αυτό έχει μάλιστα έναν συμπαραστάτη, τον αδελφό της τον Ιάκωβο, που έχει βάλει σκοπό να την... αποκαταστήσει. Θυμώνει όταν τη βλέπει να βασανίζεται από το «φάντασμα» ενός ανεκπλήρωτου έρωτα. Και επειδή ξέρει πως ο γοητευτικός αστυνόμος Κουράκος «πολιορκεί» την αδελφή του, κάνει τα πάντα για τους δει μαζί! Με αυτόν τον στόχο, λοιπόν, ο Ιάκωβος τους έπεισε να ταξιδέψουν και οι τρεις στην Αθήνα. Και στην πρώτη ευκαιρία, επειδή τάχα προέκυψαν δουλειές, έφυγε στη Μαδρίτη και τους άφησε μόνους στο σπίτι της Ιουλίας στην Κηφισιά. Στιγμές πάθους Απομονωμένοι στην Αθήνα, η Ιουλία και ο Γιώργης άρχισαν να έρχονται πιο κοντά. Σε μια προσπάθειά της να ξεπεράσει τον Στάθη, η γοητευτική Μανιάτισσα αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον αστυνόμο. Κολακεύεται με τον τρόπο που τη φλερτάρει και αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Στα προσεχή επεισόδια αυτό το φλερτ εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, καθώς θα τους δούμε να περνούν μαζί μια νύχτα γεμάτη πάθος! Στη συνέχεια ο αστυνόμος ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά του στην Ιουλία και εκείνη αποφασίζει να προχωρήσει σε σχέση μαζί του. Όταν επιστρέφουν στη Μάνη, η πρώτη στην οποία ανακοινώνει τη σχέση τους είναι η αγαπημένη της ανιψιά, η Μυρτάλη. Το ζευγάρι κυκλοφορεί και επίσημα μαζί, με αποτέλεσμα να... φουντώσουν τα κουτσομπολιά στο χωριό για το νέο love story. Ώσπου ο Στάθης τούς βλέπει μαζί σε κάποιο τρυφερό τετ α τετ και παθαίνει σοκ. Η ζήλια τον κυριεύει και χάνει εντελώς τον έλεγχο. Σε κατάσταση... αμόκ, φτάνει στο σημείο να πάει στο σπίτι της πρώην του και να της ζητήσει εξηγήσεις. Φυσικά η Ιουλία είναι πολύ ξεκάθαρη και δεν του αφήνει περιθώρια. Ο Στάθης καταρρέει και το ρίχνει στο ποτό... Επιστρέφει στο σπίτι μεθυσμένος και η Αρετή ταράζεται. Εκείνος της λέει μισόλογα, όμως την Αρετή τη... ζώνουν τα φίδια. Πιστεύει πως ο άντρας της είναι ράκος εξαιτιάς της πρώην του... Αφόρητη ζήλια Ο Στάθης προσπαθεί να συγκεντρωθεί στην οικογένειά του και να ξεχάσει την Ιουλία, αλλά η ζήλια τον κατατρώει. Ακόμα και να κοιμηθεί τα βράδια δυσκολεύεται.

Η Ιουλία, από την άλλη, κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει και να μείνει μόνη της, ενώ μαζί με τον Κουράκο περνούν μια ρομαντική βραδιά στην Καρδαμύλη. Σύντομα όμως μια τυχαία συνάντηση της γοητευτικής γυναίκας με τον Στάθη πυροδοτεί εξελίξεις... Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί τυχαία και ο αστυνόμος, ο οποίος αποφασίζει να κάνει μια δυναμική κίνηση για να δείξει στον Στάθη ποιος έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί! Οι δυο άντρες κοντράρονται για την Ιουλία, όμως ο Κουράκος είναι αποφασισμένος να τη διεκδικήσει, και θα την αιφνιδιάσει κάνοντάς της πρόταση γάμου! Στο μεταξύ, η Βασιλική λέει ένα ψέμα για να καλύψει τον λόγο για τον οποίο παίρνει βιταμίνες και σίδηρο, αλλά οι γονείς της δεν την πιστεύουν. Ο Στάθης την πηγαίνει με το ζόρι να κάνει εξετάσεις αίματος, ενώ η Αρετή σκέφτεται το ενδεχόμενο η κόρη της να είναι έγκυος. Έτσι, η Βασιλική και ο Φίλιππος, βλέποντας ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν, αποφασίζουν να το σκάσουν για την Αθήνα. Ο Ισίδωρος, από την άλλη, πέφτει τυχαία πάνω στη Μαρίνα και στον Μόνο. Επιτίθεται λεκτικά στη Μαρίνα, εκείνη όμως δεν τον αφήνει χωρίς απάντηση. Η Χάιδω μπαίνει στην τελική ευθεία του σχεδίου εκδίκησης και παραφυλάει τον Κυριάκο (Δημήτρης Αντωνίου). Η Μάρθα μένει πλέον στο σπίτι του Αλέξη και η Μαργαρίτα χαίρεται με τις εξελίξεις, χωρίς να ξέρει ότι ο γιος της κάνει μια ανησυχητική ταύτιση ανάμεσα στη Μάρθα και τη Μυρτάλη.

Πηγή:Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:
Η Γη της Ελιάς: Άφωνη η Δανάη με το νέο spoiler: «Θα δούμε την ερωτική νύχτα και μετά…»!

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει

Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει - Η Χάιδω παθαίνει λιποθυμικό επεισόδιο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved