Σάκης Τανιμανίδης για Φάρμα: Οι παίκτες θα δυσκολευτούν περισσότερο
Media

Σάκης Τανιμανίδης για Φάρμα: Οι παίκτες θα δυσκολευτούν περισσότερο

Ολα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1 και, όπως δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης πρόκειται για τη βελτιωμένη εκδοχή της.

O παρουσιαστής του ριάλιτι μίλησε για το πόσο διαφορετικά θα είναι φέτος τα πράγματα και για το ρόλο του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Για δεύτερη χρονιά στη «Φάρμα». Πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα;

«Δεν είναι απλά διαφορετικά, είναι πολύ καλύτερα. Τη “Φάρμα” θα κάνουμε και πάλι, αλλά ας πούμε τη “Φάρμα 2.0”, τη βελτιωμένη έκδοση!».

- Φέτος, η φάρμα είναι στον Ωρωπό. Αυτό σημαίνει ότι είναι τελείως διαφορετικές και οι εγκαταστάσεις;

«Αναγκαστήκαμε να “μετακομίσουμε”, γιατί μετά τις καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού οι εγκαταστάσεις έπαθαν σοβαρές ζημιές. Η αλήθεια είναι ότι μπορούσαμε να τις διορθώσουμε, αλλά είπαμε ότι ίσως αυτή η ατυχία είναι μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Κι έτσι δημιουργήσαμε μια φάρμα από το μηδέν στον Ωρωπό, μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή! Θα το καταλάβετε κι εσείς από το πρώτο επεισόδιο ότι φέτος είναι δύο επίπεδα πάνω».

- Το γεγονός ότι οι παίκτες έχουν από την αρχή ζώα και περισσότερες αγροτικές εργασίες έχει κάνει πιο δύσκολη τη ζωή τους;

«Τα ζώα τα βάλαμε από την αρχή γιατί τα θεωρούμε βασικό κομμάτι της ζωής σε μια φάρμα και έτσι δεν πρέπει να λείπουν ούτε μέρα! Φέτος, οι παίκτες θα δυσκολευτούν περισσότερο, αλλά αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα μόνο με τα ζώα. Όσο περνούν οι μέρες μέσα στο παιχνίδι, θέλουμε να δούμε τους παίκτες να βασίζονται περισσότερο στις δικές τους δυνάμεις, για να παράγουν αυτά που χρειάζονται. Αυτό θα τους δυσκολέψει και θα κάνει και όλες τις εργασίες πιο σημαντικές!».

- Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, απολαμβάνουν αυτή τη διαφορετική εμπειρία;

«Ναι, εννοείται! Η “Φάρμα” είναι μοναδική ευκαιρία για κάποιον να κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο,, στην παράδοση και να ζήσει ό-Ι πως ζούσαν οι πρόγονοί μας; στη φύση, χωρίς ρεύμα, κουβαλώντας το νερό τους, αλέθοντας^ σιτάρι για να φτιάξουν αλεύρι κ.τ.λ. Ξέρω, ακούγεται κουραστικό -και είναι-, αλλά υπάρχει και μια ομορφιά μέσα σε αυτές τις δυσκολίες μακριά από την πόλη, το ίντερνετ και τα κινητά».

- Ο ρόλος του Μιχάλη Ιατρόπουλου θα είναι καθαρά συμβουλευτικός ή θα έχει σχέση και με τις εξελίξεις του παιχνιδιού;

«Ιατρόπουλος και συμβουλευτικός δεν γίνεται! Ο Μιχάλης “έγράψε” -όπως λέμε- πέρυσι και εντυπωσίασε με τις γνώσεις του πάνω στα κατασκευαστικά της φάρμας. Φέτος, είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας και η παρουσία του θα βοηθήσει αρκετά!».

Υπάρχει περίπτωση να κάνουν guest εμφάνιση και άλλοι παίκτες από την περσινή «Φάρμα»;

«Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο αλλά επειδή μου αρέσουν οι εκ-Ι πλήξεις... ποτέ μη λες ποτέ!», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Τανιμανίδης: Καμαρώνει τις κόρες του που βγήκαν βόλτα με την αδερφή του και την Μπόμπα!

Αγγελική Ηλιάδη: Eιδύλλιο μέσα στην Φάρμα; - Με αυτόν τον άντρα έχει έρθει κοντά (Photos)

H Φάρμα: Πρόσωπο - έκπληξη στο ριάλιτι - Η ανακοίνωση on air!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved