J2US: O Light σε μια σπάνια εμφάνιση- έκπληξη στο σόου και το μήνυμά του για τον ρατσισμό!
Media

J2US: O Light σε μια σπάνια εμφάνιση- έκπληξη στο σόου και το μήνυμά του για τον ρατσισμό!

J2US: O Light εμφανίστηκε στο πλατό και προκάλεσε πανικό επί σκηνής, ενώ κλείνοντας μετέφερε το δικό του μήνυμα για το θέμα του ρατσισμού, που επικρατεί καθημερινά. 

Το σημερινό επεισόδιο του Just the 2 of Us (4-12) μας ενθουσίασε όλους, όχι μόνο μέσα σπό τις εξαιρετικές εμφανίσεις των ζευγαριών που συμμετέχουν, αλλά και με τις εμφανίσεις που δεν περίμενε κανείς.

Μια από αυτές ήταν και η live εμφάνιση του ράπερ Light on stage, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και την πιο θετική του ενέργεια. Η μουσική και τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί πολύ. ιδιαίτερα από τη νέα γενιά και ο ίδιος αποκτά όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό.

Μετά το τέλος της εμφάνισής του, ο Νίκος Κοκλώνης τον υποδέχτηκε με τον πιο ζεστό τρόπο και οι δυο τους μίλησαν για όλους και για όλα. Ο Νίκος Κοκλώνης τον ρώτησε με χίουμορ αν προτιμά να τον φωνάζουν Light ή καλύτερα nerogreco, το όνομα δηλαδή που χρησιμοποιεί στο Instagram, και ο ίδιος είπε ότι είτε τον φωνάζουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. εκείνος δεν έχει πρόβλημα.

Αφορμώμενος από το nerogreco, ο ίδιος μίλησε για τον ρατσισμό και για το πόσες προεκτάσεις έχει πάρει αυτό το θέμα σήμερα. Κλείνοντας είπε ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συνεχιστεί και περισσότερο είναι θέμα της παλιάς γενιάς και δεν είναι σωστό να μεταφέρεται και στο σήμερα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Super Κική - Γιώργος Βελισσάρης: Τα "καλύτερα παιδιά"... έσκισαν!

J2US: Ελένη Δήμου και Νίκος Κοκλώνης σε ένα ντουέτο έκπληξη στη σκηνή του σόου!

Μαρίνα Πατούλη: «Δε μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή, φαντάζομαι ότι φρίκαρε με αυτό που άκουσε και είδε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved