Elif: Η Ελίφ χρειάζεται αίμα στην εντατική κι ο Μαχίρ δίνει το δικό του
Media

Elif: Η Ελίφ χρειάζεται αίμα στην εντατική κι ο Μαχίρ δίνει το δικό του

Τι θα δούμε σήμερα, 6 Δεκεμβρίου, στη σειρά, Elif;

Ο Τουφάν αποκαλύπτει στον Εμιρχάν ότι ο Σαφάκ θα φύγει. Ο Εμιρχάν είναι πολύ στενοχωρημένος με τα νέα και πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ να τον ρωτήσει «γιατί». Ο Σαφάκ λυπάται αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του στον Εμιρχάν.

Ο Τουφάν και η Ζουλιντέ πιστεύουν πως ο Εμιρχάν έχει χαθεί και τον αναζητούν στον δρόμο, όπου λίγο αργότερα τον βλέπουν να συνοδεύεται από τον Σαφάκ. Όταν ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ με τον Τουφάν νιώθει άσχημα και φεύγει αμέσως.

Η Ελίφ είναι στην εντατική και η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ και τον κατηγορεί για ό,τι συνέβη. Όμως η αστυνομία λέει πως σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας ο Μαχίρ δε φταίει για το ατύχημα, είναι αθώος.

Η Ελίφ χρειάζεται αίμα κι ο Μαχίρ δίνει το δικό του, αλλά ακόμα η Μελέκ δεν μπορεί να τον συγχωρήσει.

Ο Κερέμ πηγαίνει την Ασλί στο νοσοκομείο. αλλά δε βλέπει τη Μελέκ και την Ελίφ. Συναντάει όμως τον Μαχίρ, ο οποίος δεν του αποκαλύπτει για ποιο λόγο βρίσκεται στο νοσοκομείο...

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Ο Κερέμ και η Ασλί περιμένουν τους καλεσμένους τους στο εστιατόριο. Η πτήση των καλεσμένων τους όμως έχει καθυστέρηση. ΄Έτσι, ο Κερέμ και η Ασλί απολαμβάνουν μόνοι ένα υπέροχο γεύμα. Η Λεμάν κρύβει από τον Σαφάκ την επιστολή που έχει έρθει με την αίτησή του αλλά εκείνος τυχαία τη βρίσκει στα σκουπίδια.

Ο Τουφάν και ο Εμιρχάν τρώνε μαζί και όταν ο μικρός αναφέρει το όνομα του Σαφάκ, ο Τουφάν του λέει πως ο Σαφάκ θα φύγει. Ο Εμιρχάν νιώθει μεγάλη λύπη και φεύγει. Ο Τουφάν προσπαθεί να τον πιάσει.


Η Ελίφ ξεχνάει το κασκόλ της στον κινηματογράφο και η Μελέκ επιστρέφει για να το πάρει. Η Ελίφ περιμένει τη μητέρα της και βλέπει έναν άντρα που πουλάει μπαλόνια. Περνάει τον δρόμο χωρίς να προσέξει και τη χτυπάει ο Μαχίρ με το αυτοκίνητό του.

Όταν επιστρέφει η Μελέκ μαθαίνει πως έγινε το ατύχημα και πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο για να βρει την Ελίφ και τον οδηγό, που τη χτύπησε. Ο Τουφάν και ο Εμιρχάν τρώνε μαζί και όταν ο μικρός αναφέρει το όνομα του Σαφάκ, ο Τουφάν του λέει πως ο Σαφάκ θα φύγει.

Διαβάστε επίσης:

Elif: Η Αλέβ δεν πιστεύει ότι ο Σαφάκ θα φύγει

Elif: Ένα ξαφνικό νέο αλλάζει τη ζωή της Μελέκ και της Ελίφ

Elif: Η Λεμάν διώχνει την Ζουλιντέ από το σπίτι της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved