Μικρούτσικος: Η πρώτη εμφάνιση στο πλατό της Καινούργιου-Η μεγάλη αλλαγή μετά την περιπέτεια υγείας
Media

Μικρούτσικος: Η πρώτη εμφάνιση στο πλατό της Καινούργιου-Η μεγάλη αλλαγή μετά την περιπέτεια υγείας

Super Κατερίνα: Το είπε και το έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Το πρωί της Δευτέρας (6-12) ο παρουσιαστής έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με όρεξη και πολύ κέφι μπήκε στο πλατό και έδειχνε καλύτερα από ποτέ. Βέβαια όπως κι εσύ θα παρατηρήσεις οι αλλαγές πάνω του εμφανείς καθώς έχασε κιλά μετά την πολύμηνη παραμονή του στο νοσοκομείο.

«Εκεί που πίστευα ότι όλα έχουν τελειώσει, ένα πρωί ξυπνάω με πυρετό και με τρέμουλο. Εντάξει λέω, κρύωσα, δεν είναι τίποτα. Δεν είχα κορονοϊό, απλά έλεγα είναι ένα κρύωμα ειδικού τύπου. Πήρα έναν από τους γιατρούς που είχα πάει παλιά και μου λέει «κατευθείαν νοσοκομείο».

Από εκεί και πέρα άρχισε μια περιπέτεια τριών μηνών. Επειδή σήμερα είναι Δευτέρα, είναι μια καινούργια εβδομάδα, είναι των Χριστουγέννων δεν θα σας πω λεπτομέρειες… Είναι του Αγίου Κοκλώνη και θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Έπαθα τρία είδη σηψαιμίας, όλες τις μεταλλάξεις. Μπήκα στην εντατική και με διασωλήνωσαν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα», είπε και απλά αναφέρθηκε στην αιτία που του δημιούργησε το πρόβλημα υγείας.

Δες το απόσπασμα από την εμφάνισή του στην εκπομπή Super Κατερίνα και όλα όσα είπε

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο» (video)

Μικρούτσικος: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του

Καταπέλτης ο Μικρούτσικος: «Έθαψε» τον Γρηγόρη Πετράκο και αποκάλυψε τον λόγο του τσακωμού τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved