Σασμός: Οι απόψεις του Νικηφόρου ταράζουν τον Μαθιό και η συνάντηση παίρνει μια τρομακτική τροπή
Media

Σασμός: Οι απόψεις του Νικηφόρου ταράζουν τον Μαθιό και η συνάντηση παίρνει μια τρομακτική τροπή

Σασμός spoiler: Ανατρεπτικό το αποψινό επεισόδιο (6-12). Κι ενώ ο Μαθιός είναι στο Ρέθυμνο προκειμένου να μιλήσει στον Νικηφόρο για τη σχέση που έχει με τη μάνα του, Βασιλική, μια τυχαία κουβέντα φέρνει διαφορετική τροπή στα σχέδια του Μαθιού.

Οι απόψεις του Νικηφόρου για το τι πρέπει να κάνει μια παντρεμένη γυναίκα μετά το χαμό του συζύγου της, τον ταράζουν.

Σήμερα (6-12)

Η Θοδώρα προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου – Σεμίνας, την ώρα που αυτός ετοιμάζει μια έκπληξη, που θα βάλει τέλος στα προβλήματα της Σεμίνας με τον Διονύση.

Αργυρώ και Αστέρης ζουν στιγμές ευτυχίας, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τη Χαρίκλεια για τη μητέρα του. Μία επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο ταράζει τις ισορροπίες, ενώ παράλληλα η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη, και πάνω στον πανικό της, θα διαπράξει ένα λάθος, που ενδέχεται να αποδειχτεί μοιραίο…

Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η συζήτησή τους, όμως, διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης!

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Μία επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο ταράζει τις ισορροπίες

Σασμός: Ο έρωτας που αποκαλύπτεται, το κουτσομπολιό και το άλλοθι

Σασμός: Ο παπα-Μιχάλης θέλει να παίζει πιο συχνά με την πρεσβυτέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved