Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Κανέλλος περιμένει πώς και πώς πληροφορίες για την Καρμέλα. Ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό.

Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή και το πρώην ζευγάρι γίνεται ξανά νυν ζευγάρι, με τις ευλογίες του… Τζώρτζη! Η Κατερίνα προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Καρμέλα παρουσιάζεται ως «αγία» στα αρχεία της αστυνομίας και ο Τζώρτζης μάλλον μπορεί να της φανεί χρήσιμος.

Ο Θοδωρής κυνηγάει την παπαδιά και τρώει τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να μάθει περισσότερα για τη Μαφία της τρούφας. Ο Παναγής τη βοηθάει να κλέψει τον φάκελο του Βαλεντίνο κι εκείνη βάζει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο.

Ο συνεταιρισμός τρώει ένα τεράστιο πρόστιμο και ο Ηλίας το… φυσάει και δεν κρυώνει! Η Αλίκη καταστρέφει τη φωτογραφία της Καρμέλας πριν τη δει ο Κανέλλος, αλλά χρειάζεται άμεσα ενισχύσεις.

Η Βαλέρια υπόσχεται στον Τζίμη να τον βοηθήσει να ανέβει στα μάτια της Κικής με αντάλλαγμα την εικόνα της Παναγιάς της Πλατανιώτισσας. Η Φιλιώ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Παναγή για τον Ηλία, αλλά εκείνος δεν θέλει να ξαναδεί τον μπακάλη μας ούτε ζωγραφιστό.

Την ίδια ώρα, ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό. Ο Θοδωρής και η Αγγέλα περνάνε το βράδυ τους μαζί, τι θα γίνει όταν ξυπνήσουν το πρωί όμως; Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή και το πρώην ζευγάρι γίνεται ξανά νυν ζευγάρι, με τις ευλογίες του… Τζώρτζη!

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το γεύμα της Φιλιώς καταλήγει σε φιάσκο

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία, όμως θα καταφέρει να τον κάνει να πέσει

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Φένια τραβάει μια «κόκκινη γραμμή» στον έρωτά της με τον Παναγή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved