Σασμός: Το τιμητικό συναπάντημα των πρωταγωνιστών με τον Ψαραντώνη στην Κρήτη!
Media

Σασμός: Το τιμητικό συναπάντημα των πρωταγωνιστών με τον Ψαραντώνη στην Κρήτη!

Ο «Σασμός», όπου κι εάν βρεθεί, προκαλεί… κύματα θαυμασμού!

Έτσι έγινε και στην Κρήτη, όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Alpha, παρουσία πλήθος κόσμου. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα οι ηθοποιοί χρειάζονταν να «φυγαδευτούν», αφού ο παρευρισκόμενοι συνωστίζονταν για μία selfie ή ένα αυτόγραφο.

Ωστόσο, στο Γάζι Ηρακλείου το team του «Σασμού» είχε ένα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα τιμητικό συναπάντημα. Συνεργείο και ηθοποιοί συνάντησαν μια ξεχωριστή μορφή της κρητικής μουσικής, τον Ψαραντώνη. Ο Ψαραντώνης έσπευσε να συγχαρεί όλους για την δουλειά που επιτελείται στη σειρά και τόνισε, συγκινημένος, πόσο πολύ χαρούμενος είναι που αγαπούν την Κρήτη.

Κάθισε για φαγητό μαζί με όλη την ομάδα του «Σασμού», συζήτησε μαζί τους σε κλίμα ζεστό και φιλικό, ενώ δεν παρέλειψε, πολλές φορές να ευχαριστήσει όλους για την παρουσία τους στην Κρήτη και για την αγάπη που δείχνουν για τη μεγαλόνησο. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» αναμένονται συγκλονιστικές!

Δες τις φωτογραφίες

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Μαρίνα μαθαίνει για τις απειλές του Μαθιού εναντίον της οικογένειάς της, και πάει να τον βρει...

Η Θοδώρα προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου – Σεμίνας, την ώρα που αυτός ετοιμάζει μια έκπληξη, που θα βάλει τέλος στα προβλήματα της Σεμίνας με τον Διονύση.

Αργυρώ και Αστέρης ζουν στιγμές ευτυχίας, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τη Χαρίκλεια για τη μητέρα του. Μία επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο ταράζει τις ισορροπίες, ενώ παράλληλα η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη, και πάνω στον πανικό της, θα διαπράξει ένα λάθος, που ενδέχεται να αποδειχτεί μοιραίο…

Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η συζήτησή τους, όμως, διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης!

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Οι απόψεις του Νικηφόρου ταράζουν τον Μαθιό και η συνάντηση παίρνει μια τρομακτική τροπή

Σασμός: Μία επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο ταράζει τις ισορροπίες

Σασμός spoiler: Η Ανθούλα ταράζει τα νερά: Δεν ξέρω αν ερωτεύθηκε τον Βρουλάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved