Μανώλης Κλωνάρης: Ο Ανέστης από τη Γη της Ελιάς, η ηλικία, οι 3 αδερφές και ο έρωτας με την Ευείδη
Media

Μανώλης Κλωνάρης: Ο Ανέστης από τη Γη της Ελιάς, η ηλικία, οι 3 αδερφές και ο έρωτας με την Ευείδη

Ο Μανώλης Κλωνάρης υποδύεται τον Στάθη στη Γη της Ελιάς. Ποιος όμως είναι ο τηλεοπτικός Ανέστης της πετυχημένης σειράς του Mega;

Είναι ο «αρχηγός» του ελαιώνα των Βρεττάκων. Άξεστος, βίαιος και «κόλακας» όταν και όπου πρέπει. Σε συνεργασία με τον Δημήτρη, κλέβει λάδι από τους Βρεττάκους κάτω από τη μύτη τους και έχει ανοίξει το δικό του «μαγαζάκι» μέσα στην εταιρεία.

Ο αστυνόμος Κουράκος τον «έχει βάλει στο μάτι» και θέλει να μάθει τις βρομοδουλειές του!

Ποιος είναι ο Μανώλης Κλωνάρης που μας έχει εντυπωσιάσει στη Γη της Ελιάς;

Τον Μανώλη τον πρωτοείδαμε στη σειρά, Μπρούσκο στον ρόλο του Αλκιβιάδη, επομένως έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου!

Ο ηθοποιός έχει καταγωγή από το Νησί των Ιπποτών, είναι 31 ετών και έχει τρεις αδερφές!

Είναι γεννημένος στις 20 Αυγούστου του 1990!

Ο ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή του: «Γεννήθηκα και µεγάλωσα στη Ρόδο. Έχω µια µεγάλη οικογένεια: τρεις αδερφές και δυο γονείς, που µας υπεραγαπάνε. Οι συµπεριφορές των ανθρώπων ήταν κάτι που ένιωθα ότι µε αφορούσε από µικρό. Παρατηρούσα και έψαχνα γιατί κάποιος άνθρωπος παρουσιάζει µια συγκεκριµένη συµπεριφορά και ψυχολογία. Στο γυµνάσιο µπήκα στο θεατρικό εργαστήρι του σχολείου και ανεβάσαµε παραστάσεις. Έτσι, το «µικρόβιο» της υποκριτικής µπήκε για τα καλά µέσα µου».

Πριν χρόνια σε συνέντευξή της η Τζόυς Ευείδη είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, μπορώ ίσως να σας πω πως είμαι και ερωτευμένη».

Η δημοφιλής ηθοποιός έζησε έναν έρωτα στο πλευρό του νεαρού τότε ηθοποιού Μανώλη Κλωνάρη, όπως είχαν αποκαλύψει άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος στη Real Life πριν έξι χρόνια. Τότε ο Μανώλης Κλωνάρης συμμετείχε στην παράσταση «Ευτυχισμένος πρίγκιπας» που διασκεύασε και σκηνοθέτησε η Τζόυς Ευείδη! Και μπορεί τότε να υπήρχαν δημοσιεύματα για τους δύο ηθοποιούς, όμως ποτέ δεν είδαμε κάποια κοινή φωτογραφία τους!

Αυτός είναι ο Στάθης από τη Γη της Ελιάς και αναμένουμε να δούμε αν ο Γιώργης Κουράκος αντιληφθεί τις βρομοδουλειές που κάνει, αλλά και τους συνεργούς του!

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας με γεύση από… Μπρούσκο!

Η Γη της Ελιάς: Mανώλης Κλωνάρης: «Εύχομαι ο Ανέστης να βρεθεί απέναντι στο νόμο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved