Πότε ρίχνουν αυλαία τα ριάλιτι σόου
Media

Πότε ρίχνουν αυλαία τα ριάλιτι σόου

Κράτησαν συντροφιά στο κοινό το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και τώρα ετοιμάζονται να μας αποχαιρετήσουν, δίνοντας τη σκυτάλη σε νέα φορμάτ που θα βγουν στον αέρα.

Την περασμένη εβδομάδα το μαγειρικό φορμάτ του ΑΝΤ1 «Game of chefs» ολοκληρώθηκε ανοίγοντας τον δρόμο για τα φινάλε των υπόλοιπων πρότζεκτ που θα ακολουθήσουν.

Την Παρασκευή 17/12 θα προβληθεί το τελευταίο live του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ. Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα θα υποδεχτούν τους τηλεθεατές για τελευταία φορά και θα ανακοινώσουν τον νικητή του ριάλιτι, έπειτα από τέσσερις μήνες εγκλεισμού. Δύο ημέρες αργότερα, στις 19/12, ένα ακόμη φορμάτ του ΣΚΑΪ κατεβάζει ρολά. Το «Voice» συμπληρώνει έναν ακόμη άκρως επιτυχημένο κύκλο και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποιος από τους coaches (Κωνσταντίνος Αργυρός-Πάνος Μουζουράκης-Σάκης Ρουβάς-Ελενα Παπαρίζου) θα δει μέλος της ομάδας του να βγαίνει πρώτος. Αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν ότι το μουσικό σόου θα συνεχιστεί για κάποιο διάστημα ακόμη λόγω της υψηλής τηλεθέασης, οι υποχρεώσεις του Γιώργου Λιανού στο «Survivor» θα τον αναγκάσουν να βρεθεί στον Αγιο Δομίνικο οπότε το «Voice» θα τελειώσει στην προγραμματισμένη του ημερομηνία.

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, αυλαία θα ρίξει το ριάλιτι μόδας «Greece’s Next Top Model» του Star. Δημήτρης Σκουλός, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Αγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ θα ανακοινώσουν τον μεγάλο νικητή ή νικήτρια, με τα spoilers να πρωταγωνιστούν. Σύμφωνα με τα τελευταία, Ολγα Ντάλλα, Κυβέλη Χατζηευστρατίου και Κωνσταντίνος Τσαγκάρης θα είναι η τελική τριάδα χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι από πηγές του καναλιού. Οσον αφορά στο «Dancing with the stars», με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, που προβάλλεται επίσης στο κανάλι της Κηφισιάς, θα αποχαιρετήσει το κοινό τον Ιανουάριο χωρίς να υπάρχει ακόμη ακριβής ημερομηνία. Να σημειωθεί ότι τη θέση του «GΝΤΜ» στον προγραμματισμό του σταθμού θα πάρει το «Master Chef», το ριάλιτι μαγειρικής-φαινόμενο των τελευταίων ετών.

Το μουσικό σόου που κρατά συντροφιά στο κοινό, κάθε Σάββατο βράδυ, το «Just the 2 of us», θα συνεχίσει να ανεβάζει τον υδράργυρο της διασκέδασης για λίγο διάστημα ακόμη. Το φορμάτ με φιλανθρωπικό σκοπό και παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη θα προβληθεί και τα Χριστούγεννα και την ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όπου πιθανότατα θα είναι το μεγάλο φινάλε. Η επιτυχία του πρότζεκτ έβαλε διλήμματα για το αν πρέπει να πάρει παράταση μέχρι και τον Φεβρουάριο, όμως αποφασίσθηκε να ρίξει αυλαία προκειμένου να μην κουράσει τους φανατικούς του. Σε λίγες μέρες θα προβληθεί και ο τελικός του δεύτερου κύκλου του «Bachelor», που έχει ήδη γυριστεί στη Σαντορίνη. Ο Αλέξης Παππάς, σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν, θα επιλέξει ανάμεσα στην Αννα και την Αθηνά New York, δύο κορίτσια που έχουν σχολιαστεί και απασχολήσει πολύ.

Πηγή:ΤύποςTV

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπέη: Tο πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο - Η συγκλονιστική ανάρτηση

Idols: Το δέσιμο του Μητροπάνου με την αδερφή του: «Του έδωσε το νεφρό της, αυτό έγραψε μέσα του»

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το... χτένισμα της Πένης προκάλεσε πανικό στο Twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved