GNTM: H τελική πεντάδα του διαγωνισμού, οι παίκτες που ενθουσίασαν και τα "απανωτά" casting!
Media

GNTM: H τελική πεντάδα του διαγωνισμού, οι παίκτες που ενθουσίασαν και τα "απανωτά" casting!

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM (7-12) αποτέλεσε τον προημιτελικό του διαγωνισμού μόδας και τα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους, για μια θέση στην επόμενη φάση.

Το Greece's Next top Model πλησιάζει προς το τέλος του, καθώς ο τελικός είναι πλέον γεγονός, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για το ποιοι θα είναι εκείνοι, που θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι και αυτό το σημείο.

Από τα πρώτα λεπτά του σημερινού επεισοδίου (7-12) είδαμε πολλές εκπλήξεις να συμβαίνουν, με εκπροσώπους από τέσσερα από τα πιο γνωστά πρακτορεία μοντέλων της Ελλάδας να εισβάλλουν στη βίλα του GNTM και να γνωρίζουν τους καλύτερους πέντε του διαγωνισμού.

Τα απαιτητικά casting και ο ενθουσιασμός των μοντέλων

Η εκπρόσωπος του πρώτου πρακτορείου μίλησε στα παιδιά για την ισορροπία μεταξύ του χαρακτήρα τους και της εικόνας της, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι αυτό το κομμάτι στη δουλειά και την καθημερινότητα ενός μοντέλου. Η ίδια επέλεξε να γνωρίσει πιο προσωπικά την Όλγα Ντάλλα και τον Αγγαίο Ποθητό, καθώς ήταν και εκείνοι που την ενθουσίασαν περισσότερο. Για την Όλγα είπε ότι σίγουρα έχει μέλλον στη μόδα, καθώς έχει καταφέρει να ποζάρει πλέον σωστά και να αναδεικνύεται μέσα σε οτιδήποτε της ζητηθεί, καθώς και ότι την θεωρεί περισσότερο commercial μοντέλο. Ο Αγγαίος, με τη σειρά του δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι του εξωτερικού και ότι αυτό είναι το όνειρό του, με εκείνη να συμφωνεί μαζί του στο ότι έχει σίγουρα να δώσει πολλά στον χώρο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το casting των μοντέλων για το "VN Models":

Το πρακτορείο που ακολούθησε ήταν το Ace, με τον booker να μιλάει στα μοντέλα και για το digital κομμάτι και το πόσο σημαντικό είναι το content τους στα social media, για να κλείνουν συγκεκριμένες δουλειές. Ο ίδιος επέλεξε να δει τον Αγγαίο, την Ειρήνη Λεμπέση, αλλά και την Όλγα, για ένα κανονικό casting, αφού θέλησε να δει το book τους, να σχολιάσουν μαζί τις φωτογραφίες τους και να καταλήξουν σε συμπεράσματα. Ρώτησε την Ειρήνη αν θα ήταν διατεθειμένη να αλλάξει τα μαλλιά της για το modeling και το πόσο εύκολο θα της ήταν, δεδομένου ότι στη διαδικασία του makeover είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Επιπρόθετα, ζήτησε να δει την Όλγα με μαγιό, γιατι πίστευε στο αθλητικό κορμί και την πασαρέλα της, ενώ στον Αγγαίο ζήτησε κάποιες πόζες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το casting από το πρακτορείο Ace:

Στη συνέχεια, είδαμε το πρακτορείο D, η εκπρόσωπος του οποίου τόνισε στα παιδιά το κομμάτι του εξωτερικού. Το συγκεκριμένο γραφείο δουλεύει πολύ περισσότερο με το εξωτερικό, καθώς δίνει το απόλυτο support στα μοντέλα, που θέλουν να πετύχουν και να αποκτήσουν διεθνείς διακρίσεις. Η εκπρόσωπος θέλησε να γνωρίσει την Κυβέλη, με την οποία είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τα όνειρά της στο modeling. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου της είπε ότι επιθυμεί να φτάσει πολύ μακριά και ότι αν σπουδάσει κάτι στο μέλλον, θα θέλει να είναι κάτι σχετικό με τη μόδα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το κάστινφκ για το πρακτορείο D:

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το casting από το πρακτορείο D:Το πρακτορείο "The Legion" ήταν εκείνο που πέρασε τελευταίο από τη βίλα του GNTM, με τον εκπρόσωπο του να ξεχωρίζει την Κυβέλη και την Ειρήνη Λεμπέση. Οι δυο τους τον καταενθουσίασαν και πέρασαν από casting, με ερωτήσεις που αφορούσαν τα επόμενα σχέδιά τους στον χώρο. Η Κυβέλη μίλησε για φωτογραφίσεις και μεγάλες συνεργασίες, ενώ η Ειρήνη για τον συνδυασμό των σπουδών της, παράλληλα με το μόντελινγκ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το casting από το πρακτορείο The Legion:

O Κωνσταντίνος Τσαγκάρης ήταν εκείνος που απογοητεύτηκε εξ αρχής επειδή δεν τον επέλεξαν για casting, αλλά δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και θα προσπαθήσει για να τα καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη καριέρα.

Ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού GNTM;

Διαβάστε επίσης:

Τροχός της Τύχης: Χαμός στο πλατό! Κατέκτησε το πρώτο αυτοκίνητο της σεζόν!

Βέρα Μακρομαρίδου: «Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι και το κάνω μέχρι και σήμερα»

Big Brother: Κρίσιμα αγωνίσματα και επίδοξοι ζαχαροπλάστες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved