Σασμός: Το... φάντασμα του Στεφανή που απειλεί και η παρακολούθηση του Μύρωνα, τρέλαναν το Twitter!
Media

Σασμός: Το... φάντασμα του Στεφανή που απειλεί και η παρακολούθηση του Μύρωνα, τρέλαναν το Twitter!

Σασμός: Απόψε (7/12) άλλο ένα επεισόδιο αλλά και δυνατές σκηνές του μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, γεγονός που αποτυπώθηκε και στο Twitter με τους χρήστες του να χαρίζουν πολύ γέλιο! 

Η Αργυρώ σοκαρίστηκε μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαίωσε όπως την είδαμε απόψε, ότι θα χειριζόταν την υπόθεση προσωπικά.

Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχτηκε να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η συζήτησή τους, όμως, διακόπηκε από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης η οποία μάλιστα όταν διαπίστωσε πως ο γιος της έκρυβε τη γυναίκα που αγαπά -χωρίς να γνωρίζει βέβαια ποια είναι- φώναζε για να την προσκαλέσει στο σπίτι, αγνοώντας τις προσπάθειες του Αστέρη να τη διώξει επειδή τον είχε φέρει σε δύσκολη θέση.

Ο Άγγελος από την άλλη υποψιασμένος για το ρόλο της, είπε ψέματα στην Καλλιόπη ότι σύντομα θα συναντιόταν με κάποιον που γνώριζε την ταυτότητα του πατέρα του.

Εντωμεταξύ, μια τυχαία περιπολία έφερε τον Αντώνη και την Ντίνα πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή. Ο Μύρωνας μάλιστα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του Στεφανή, τη Βασιλική η οποία θέλει να συναντήσει διακαώς τον Μαθιό, όπως και εκείνος την αγαπημένη του.

Ο νεκρός Στεφανής πάλι, εμφανίστηκε στον ύπνο τόσο του Μανώλη ο οποίος γνωρίζει τον δολοφόνο του όσο και στου Μαθιού τον οποίο στοιχειώνει.

Οι δύο τελευταίες ιστορίες και οι σκηνές τους αναστάτωσαν τους χρήστες του Twitter που... αποθέωσαν τον Μύρωνα, τον νεαρό αστυνομικό που αναλαμβάνει... δύσκολες υποθέσεις αλλά σχολίασαν και τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στο τρίγωνο Στεφανής-Μαθιός-Βασιλική.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter:

Διαβάστε επίσης:

Βέρα Μακρομαρίδου: «Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι και το κάνω μέχρι και σήμερα»

Σασμός: Η αστυνομία μαθαίνει πως Μαθιός και Βασιλική έχουν ερωτική σχέση

Δημήτρης Μαμιός: «Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές παραπάνω από μία φορές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved