Ήλιος: Ο Άρης και ο Ιάσονας ρισκάρουν προσπαθώντας να δραπετεύσουν
Media

Ήλιος: Ο Άρης και ο Ιάσονας ρισκάρουν προσπαθώντας να δραπετεύσουν

Τι θα δούμε σήμερα, 9 Δεκεμβρίου στη σειρά, Ήλιος

Η Αλίκη, η Εύα και η Αλεξάνδρα περνάνε ώρες αγωνίας μετά την απαγωγή του Άρη. Την ίδια ώρα, ο Άρης και ο Ιάσονας ρισκάρουν, προσπαθώντας να δραπετεύσουν. Η Αθηνά είναι ευτυχισμένη κοντά στον Στέφανο, αγνοώντας την αλήθεια και τον κίνδυνο που διατρέχει.

Ο Δημήτρης έχει τα δικά του σχέδια, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε υπολογίσει και ο κίνδυνος είναι διάχυτος για όλους. Μια επίσκεψη της Σοφίας στο αστυνομικό τμήμα καταλήγει σε μια δυσάρεστη έκπληξη, ενώ η Δάφνη δέχεται έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη που βάζει εκείνη και τον Χρήστο σε μεγάλο δίλημμα.

Κι ενώ ο χρόνος πιέζει για τον Χάρη, η γιαγιά του συγκρούεται με την Λήδα και τον Νικήτα για την αντιμετώπιση της αρρώστιας του. Ο Στέφανος οργανώνει τη διαφυγή του, παίρνοντας μαζί του και την Αθηνά.

Στο προηγούμενο είδαμε: Ο Στέφανος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημήτρης ξέρει την αληθινή του ταυτότητα και τους σκοπούς του. Δεν νιώθει πια ότι κρατάει το παιχνίδι στα χέρια του και πρέπει να οργανώσει τη φυγή του. Η Αθηνά, απ’ την άλλη, δεν υποψιάζεται τίποτε απ’ όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ απ’ την απόπειρα εναντίον της και να χαρεί την εγκυμοσύνη της. Η ξαφνική εξαφάνιση του Άρη αναστατώνει όλη την οικογένεια. Φοβούνται πως ο

Στέφανος κρύβεται πίσω απ’ αυτήν και δεν θα αργήσουν να επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους. Η Λήδα αποχαιρετά με πόνο τον Χάρη, αφού δεν κατάφερε να τον πείσει να δεχτεί να κάνει τη θεραπεία. Η τύχη, όμως, θα παίξει κι εδώ το δικό της παιχνίδι την τελευταία στιγμή. Ο Στέφανος, αποφασισμένος να δραπετεύσει, απειλεί ευθέως τον Δημήτρη με τη ζωή όχι μόνο του Άρη, αλλά και του Ιάσωνα.

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Η εξαφάνιση του Άρη αναστατώνει όλη την οικογένεια

Ήλιος: Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος

Ήλιος: Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved