Τhe Bachelor: Το πάρτι με τον Λευτέρη Πανταζή, το τσιφτετέλι της Αθηνάς NY και... τα παράπονα!
Media

Τhe Bachelor: Το πάρτι με τον Λευτέρη Πανταζή, το τσιφτετέλι της Αθηνάς NY και... τα παράπονα!

Το σημερινό επεισόδιο του Τhe Bachelor (8-12) είχε πραγματικά τα πάντα: κέφι, χορό, εντάσεις, μουσική και αντιπαραθέσεις που έφεραν μια αντίδραση, που δεν περίμενε κανείς. 

Είναι το λατρεμένο ριάλιτι αγάπης, που κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό τους τελευταίους μήνες, οι οποίοι έχουν ρίξει τα δικά τους στοιχήματα, για το ποια θα είναι εκείνη η κοπέλα που θα κερδίσει τη καρδιά του Αλέξη Παππά, στον τελικό που πλησιάζει.

Σήμερα (8-12) είδαμε από την αρχή να συμβαίνουν διάφορα που μας εξέπληξαν. Μετά από την είσοδο της αστρολόγου στη βίλα, ο The Bachelor είχε ετοιμάσει για όλα τα κορίτσια ανεξαιρέτως ένα ομαδικό ραντεβού, το οποίο θα τους έμενε αξέχαστο. Πιο συγκεκριμένα, όλοι μαζί πήγαν στο μαγαζί που τραγουδα ο Λευτέρης Πανταζής, με τα κορίτσια να μην μπορούν να το πιστέψουν. Χόρεψαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους, κάτι που τους είχε λέιψει πολύ και είχαν να κάνουν καιρό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Πιο ενθουσιασμένη από όλες ήταν η Αθηνά New York, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει πρώτη στον Λευτέρη Πανταζή και να του πει ότι είχε πάει πριν από λίγα χρόνια σε συναυλία που είχε πραγματοποιήσει εκείνος στο σικάγο. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη, καθώς τα μπουζούκια για εκείνη, είναι κάτι σαν το φυσικό της περιβάλλον. H ίδια, σύμφωνα με τον Αλέξη, χόρεψε το πιο υπέροχο τσιφτετέλι, με την ίδια να τον κοιτάει και να λιώνει.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery τα απολαυστικά σχόλια του Twitter:

Το όμορφο κλίμα φυσικά δεν κράτησε για πολύ, αφού για ακόμα μια φορά βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ των κοριτσιών, αφού έκαναν παράπονα στον Αλέξη η μια για την άλλη, με κυριότερο θέμα τον σεβασμό. Τα κορίτσια του Bachelor υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει σεβασμός όταν η μια λέει ψέμματα στην άλλη και όταν πηγαίνουν και διακόπτουν τις προσωπικές συζητήσεις μαζί του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Αλέξης βγήκε εκτός ορίων και τις άφησε να τσακωθούν μόνες τους, αφού έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές από την αρχή του ριάλιτι ότι οι έντάσεις και όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις, δεν τον εκφράζουν και δεν του αρέσει να λαμβάνει μέρος σε τέτοιου είδους σκηνικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την αντίδρασή του παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Η εισβολή της αστρολόγου στη βίλα έκανε το Twitter να κλάψει από τα γέλια!

The Bachelor: Θα τα σπάσουν απόψε τα κορίτσια με τον Αλέξη! Το καυτό τσιφτετέλι της Αθηνάς New York!

The Bachelor: Night out για πρώην παίκτριες, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved