Ήλιος: Μαριλένα Ράδου: «Φέτος η Σοφία έχει μπει σε περιπέτειες»
Media

Ήλιος: Μαριλένα Ράδου: «Φέτος η Σοφία έχει μπει σε περιπέτειες»

Η Μαριλένα Ράδου, έπειτα από δώδεκα χρόνια στο θέατρο, πέρασε για πρώτη φορά στην τηλεόραση με το ρόλο της Σοφίας στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της και για το πώς είναι η σχέση της με τους συναδέλφους της.

- Ξεκινήσατε ως η αισιόδοξη νότα της σειράς...

«Την πρώτη σεζόν αυτά. Τότε ο ρόλος της Σοφίας είχε μία πιο ευχάριστη και κωμική νότα. Τη φετινή σεζόν, το κορίτσι μου έχει μπει μάλλον και εκείνο σε περιπέτειες. Παίρνει, όμως, την κατάσταση στα χέρια της και την οδηγεί με έναν πιο όμορφο και γαλήνιο τρόπο σε λύση. Στη σειρά αστυνομικοί πατούν επί πτωμάτων, εμπλέκονται οι πάντες παντού και εκείνη κοιμίζει το μωρό του Χρήστου».

-Είναι πιο εύκολο για έναν ηθοποιό να είναι κοντά στο ρόλο του ή πιο δύσκολο;

«Θα έλεγα ότι είναι πιο ξεκούραστο. Αυτό, όμως, εμπεριέχει και κινδύνους όπως το να μην προσπαθήσεις περισσότερο, να μη βάλεις παραπάνω ενέργεια».

- Πώς είναι οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας;

«Είναι τόσο καλή που εξακολουθεί να υπάρχει και μετά τα γυρίσματα. Θα βγούμε για καφέ, για ποτό, θα συναντηθούμε σε κάποια πρεμιέρα. Είναι πολύ ευχάριστα. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως κλισέ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια για αυτή τη δουλειά».

- Είναι κουραστική η συμμετοχή σε μία καθημερινή σειρά; Θα Θέλατε να κάνετε κάτι άλλο;

«Όχι, το απολαμβάνω. Είμαι πανευτυχής. Περίμενα πάρα πολλά χρόνια. Είμαι 12 χρόνια στο χώρο, κάνοντας κυρίως θέατρο. Έχω 10ωρα γυρίσματα, αλλά θα μπορούσα και παραπάνω ώρες. Δεν γκρινιάζω, δεν παραπονιέμαι. Είμαι ευγνώμων».

Τι ξεχωριστό έχει η σειρά σας και συνεχίζει να έχει την αγάπη του κόσμου ανάμεσα σε τόσο πολλές καινούργιες σειρές;

«Έχει ανέβει η ποιότητα και το επίπεδο ακόμα και των καθημερινών σίριαλ, που είναι τρομακτικοί οι ρυθμοί τους. Οπότε αναγκάζεσαι να κάνεις κάποιες εκπτώσεις. Κάτι που δεν έχω αντιληφθεί σε αυτή τη δουλειά. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την απόδοση του σεναρίου και τη σκηνοθεσία. Ακόμα στο ότι έχει κυριαρχήσει το αστυνομικό στοιχείο που γενικά τραβάει πολύ».

- Έκαναν πολύ καλή απόδοση από το γαλλικό φορμάτ.

«Ναι, και ειδικά ο δικός μου ρόλος, στο γαλλικό φορμάτ ήταν αρχικά μιας κοπέλας που έχει με κάποιον άλλον ένα μπαρ και είναι λεσβία. Οι ομοφυλόφιλοι στη Γαλλία δεν είναι ταμπού και δεν είναι μεμπτό να φαίνεται σε μία σειρά. Εδώ από την αρχή αυτό άλλαξε, θεωρήθηκε πολύ τολμηρό. Νομίζω ότι δεν μπήκε καν στο τραπέζι της συζήτησης και έτσι ειδικά για το δικό μου το ρόλο είχαν να κάνουν πολλές προσαρμογές και διασκευές», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Ο Άρης και ο Ιάσονας ρισκάρουν προσπαθώντας να δραπετεύσουν

Τελευταία εξέλιξη: Δημήτρης Λιγνάδης: Σε δίκη για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων

Φιλιππίδης: Τελευταία εξέλιξη: Οι δηλώσεις του δικηγόρου του μετά την παραπομπή του σε δίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved